İstanbul Emniyetine Saldırı Son Anda Önlendi!

Sponsorlu Bağlantılar

Türk-X

Türk-X

Üye
    Konu Sahibi
İstanbul Emniyetine Saldırı Son Anda Önlendi!
Vatan Caddesi üzerindeki İstanbul Emniyet Müdürlüğü binası önünden silah sesleri duyuldu. 2 kişi yaralandı. Yaralılardan biri yerde yatarken, diğeri Vergi Dairesi'ne sığındı. Çatışma anında yoldan geçen kadınların ve çocuklar yerlere yattı.
Alınan bilgiye göre, binanın ana giriş kapısındaki güvenlik noktasına biri kadın iki kişi tarafından ateş açıldı. Güvenlik görevlilerinin karşılık vermesi üzerine kısa süreli çatışma yaşandı.

Cadde çift yönlü olarak trafiğe kapatılırken olay yerine bomba imha ekipleri çağırıldı ve çelik yelekli polislerin çevrede arama yaptığı görüldü.

İSTANBUL VALİLİĞİNDEN SALDIRI AÇIKLAMASI

İstanbul Valiliği, İl Emniyet Müdürlüğüne yapılan saldırıda 2 polis memurunun hafif şekilde yaralandığını bildirdi.

İstanbul Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, 'Bugün saat 17.50 sıralarında ilimiz Vatan Caddesi üzerinde bulunan İl Emniyet Müdürlüğü binası uzun namlulu silahla taranmış, çıkan çatışmada saldırıda bulunan kadın terörist ölü olarak ele geçirilmiştir. Teröristin üzerinde bir uzun namlulu silah, 2 el bombası ve 1 tabanca bulunmuştur. Çatışma sırasında hafif şekilde yaralanan 2 polis memuru tedavi altına alınmıştır. Konu hakkında detaylı araştırma ve soruşturmaya ilgili birimlerimizce devam edilmektedir' denildi.

KAÇAN TERÖRİST YAKALANDI

Üzerinde bomba ile kaçan ve aranan terörist Vergi Dairesi civarında emniyet güçlerince yakalandı.


TERÖRİSTİN ÜZERİNDEKİ BOMBA FÜNYE İLE PATLATILDI


İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne düzenlenen saldırıda öldürülen kadın teröristin üzerinde bulunan bomba, polis ekipleri tarafından fünye ile patlatıldı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne düzenlenen saldırıda bir kadın terörist vurularak etkisiz hale getirildi. Kadın teröristin yanında bulunan 2 el bombası polis tarafından incelendi. Bomba imha ekipleri, el bombasını kontrollü olarak patlattı. Patlama anı kameralara yansıdı.

 

Benzer Konular

Baydırman
Cevap
1
Görüntüleme
354
PALA.
phasan
Cevap
0
Görüntüleme
329
phasan
Doğuş Pertez
Cevap
1
Görüntüleme
412
Türk-X
mürteza16
Cevap
4
Görüntüleme
359
OttomaN TigeR


Üst Alt