İspanyol basınından Alex bombası

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gokhan43

Gokhan43

Üye
    Konu Sahibi
İspanyol basınından Alex bombası
İspanyol basınından Alex bombası!
Real Madrid, Brezilyalı yıldızın menajeri ile İspanya'da masaya oturdu. Sarı - Lacivertliler, Alex'in yerine Real Betisli İspanyol oyuncuyu istedi. Yönetim, Barcelona'ya mektup gönderdi milli kaleciyi düşünmediğini bildirdi. İspanyol medyası son günlerde Fenerbahçe'yi gündeminden düşürmüyor. Özellikle Alex'in Real Madrid'e gideceğini iddia eden gazeteler, Sarı - Lacivertli kulübün bu haberi yalanlamasına rağmen geri adım atmıyor.

Son olarak As gazetesi birbirinden ilginç transfer senaryolarını ortaya attı. Gazete, Real Madrid'in, Alex'in menajeri Juan Figger'i acilen İspanya'ya davet ettiğini ve yapılan pazarlıklar sonucu transferin son aşamaya geldiğini ileri sürdü. Alex ve Fenerbahçe'nin gelişmelerden haberi olduğunu belirten As Gazetesi, Figger'in önümüzdeki hafta İstanbul'a gelerek Başkan Aziz Yıldırım ile görüşeceğini yazdı.

İspanyol medyası, Fenerbahçe'nin Alex'in yerine transfer edeceği ismi ise Espanyol forması giyen Ito olarak açıkladı. Bonservisi Real Betis'te olan ve Espanyol'da kiralık oynayan Ito, bu sezon gösterdiği müthiş performansla İspanya'da en çok konuşulan futbolcular arasında yer alıyor. İspanya'da bir spor programına katılan Betis Başkanı Ruiz de Lopera da, Fenerbahçe'nin bu oyuncuyu istediğini söyledi. Lopera, Ito için çok teklif aldıklarını, futbolcusunu Fenerbahçe'ye bir yıllığına kiralayabileceğini belirtti.

Bu arada Fenerbahçe Yönetimi'nin Barcelona Kulübü'ne de Rüştü konusunda bir mektup yazdığı öğrenildi. Sarı - Lacivertliler'in, mektupta milli kaleciyi gelecek yıl takımda düşünmediklerini ve başka bir kulübe kiralık verilebileceğini bildirdikleri ifade edildi.
---------------------------------------------------------------------------
Ben sahsen bir futbolsever olarak bu haberlere inanmıyorum..... :nono: Ayrıca bu yalan haberede FB Yonetiminden asagıdaki acıklama gelmistir..

Hayal peşinde koşmayın!
08.04.2005

Bugün bazı gazetelerde, İspanyol gazeteleri kaynak gösterilerek "Müthiş iddialar" başlığı ile yayınlanan ancak gerçekleri yansıtmayan haberler yer almıştır.
Gazetelerde, oyuncularımızdan Alex`in menajeri ile Real Madrid yetkililerinin masaya oturduğu ve AleX`in gideceği, yerine ise Antonio Alvarez Perez (Ito)`nun Fenerbahçe`ye geleceği yolundaki haberler yer almaktadır. Bu tarz haberler, daha önceden resmi sitemizden yaptığımız açıklamalar ve yalanlamalara rağmen ne yazıkki spor kamuoyunu hala meşgul etmeye devam etmektedir.

Alex de Souza Fenerbahçe Spor Kulubü ile 2007 yılına kadar sözleşmesi olan bir oyuncumuzdur. Alex, Fenerbahçe Spor Kulübü`nde sürdürdüğü spor yaşantısından memnunluk duyduğunu da her fırsatta dile getirmektedir.

Birbirinden ilginç transfer senaryolarını gazetelerinin ana sayfalarına taşıyan ve artık yurt dışından haber ithalatı yapan bazı gazetelerimiz, kaynağından verilen haberlere itibar etmek yerine, dedikodu başlıklarını ana sayfalarına taşımaktadırlar.

Bu asılsız transfer haberleri, Süper Lig ve Türkiye Kupası mücadelesi içinde olan oyuncularımızı son derece rahatsız etmektedir.
Kulübümüzün planları doğrultusundaki transferler zamanı geldiğidinde tabii ki basınımızın ve kamuoyunun bilgisine sunulacaktır.
Hiçbir transfer açıklaması yapmamamıza rağmen, her gün yeni bir hoca veya takımdan herhangi bir oyuncuyu başka takımlara gönderip yeni transfer yapanlar bu istek ve düşüncelerini ancak bilgisayardaki futbol strateji oyunlarında geliştirerek tatmin olabilirler. Bu surette hem Fenerbahçe, hem de Türk sporu zarar görmeyecektir.

Kamuoyuna duyurulur.

Fenerbahçe Spor Kulübü
 


van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Alex açıklama yaptı 2007 sonrası olur ancak şekilnde.. :)
 

cosmokramer

Üye
2007 ye kadar real in hocası değişir muhtemelen, bu transfer de yatar...
nasıl toshak baliçi, geremiyi aldıysa, bu adam da eski öğrencisi diye almaya çalışacak, eğer alırsa sonu da hüsran olacak...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt