İspanya'da Del Bosque devri!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
YsF_90

YsF_90

Üye
    Konu Sahibi
İspanya'da Del Bosque devri!
İspanya Milli Takımı'nda teknik direktörlüğe getirilen Vicente Del Bosque, bugün basına tanıtıldı.
''Büyük bir iş yaptı'' ifadelerini kullandığı Luis Aragones'in yerine İspanya Milli Takımı'nın başına geçen Del Bosque, ''İspanyol futbolunun en iyi dönemlerinden birini yaşıyoruz. Avrupa şampiyonluğunu kazandıktan sonra hedefimiz maksimum olmak zorunda. Bu yoldan geri dönemeyiz'' dedi.

Bir soru üzerine, Fenerbahçe'ye giden teknik direktör Aragones ile son dönemlere konuşmadığını da söyleyen 58 yaşındaki Del Bosque, ''Aragones ile ileride konuşmak isterim. Bana göre milli takımın eski teknik direktöründen bilgiler almak oldukça yararlı olacaktır. Onunla farklı dönemlerin spor adamları olduğumuz için gerçekte çok samimi arkadaşız diyemem ama tabii ki birbirimizi görünce konuşuyoruz'' açıklamasında bulundu.

Bu arada, Del Bosque'nin milli takımın başına gelmesiyle gelecek dönemde Raul'un veya Guti'nin milli takıma geri çağrılıp çağrılmayacağı da yeniden polemik konusu olmaya başladı. Real Madrid'in eski futbolcusu ve kupaların kazanıldığı bir dönem de teknik direktörü olan Del Bosque, Real Madrid ile olan ilişkisinin milli takıma etki etmeyeceğini söyledi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt