İspanyada Bir Utanç Gecesi Daha

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
jewel_ma21

jewel_ma21

Üye
    Konu Sahibi
İspanyada Bir Utanç Gecesi Daha
İspanya Birinci Futbol Ligi'nin 29. haftasında, Madrid'deki Vicente Calderon Stadı'nda oynanan Atletico Madrid-Sevilla maçı, sahaya atılan bira ve viski şişelerinden dolayı 25 dakika durduruldu.

İspanya hükümetinin futbolda şiddet ve ırkçılığa karşı sert önlemler açıklamasından hemen bir hafta sonra Vicente Calderon Stadı'nda çıkan olaylar şaşırttı.

Sevilla'nın deplasmanda 1-0 önde olduğu maçın 82. dakikasında tribünlerden atılan ve Sevilla kalecisi Palop'a isabet eden bira kutusu, hakemin maçı 25 dakika durdurmasına neden oldu. Sahadan bira kutusunun yanısıra viski şişesi bile toplamak zorunda kalan futbolcular, hayret içinde kaldı.

İspanyol spor basını bugünkü sayfalarında ''utanç gecesi'' ifadesini ön plana çıkarttı. Bira kutusunun isabet ettiği kaleci Andes Palop, ''Birkaç kez bana da meyve atıldığı oldu ama asla bu tip birşeyle karşılaşmadım. Sahada cam viski şişesini gördüğümde fiziksel olarak tehlikede olduğumu düşünmeye başladım'' dedi.

Hakemin maçı 25 dakika durdurup futbolcuları soyunma odasında bekletme kararını doğru karşılayan kaleci Palop, ''Hayvanları sakinleştirmek için iyi oldu'' ifadesini kullandı.

Maçın hakemi Ayza Gamez ise 25 dakikalık duraklamanın ardından, polisin kendisine garanti vermesinden dolayı maçı yeniden başlattığını açıkladı.

Sahaya atılan yabancı maddelerden dolayı Atlecio Madrid kulübüne ağır ceza gelmesi beklenirken, polis suçluları bulmak için soruşturma başlattı.

Atletico Madrid'den 3 futbolcunun kırmızı kartla oyun dışında kaldığı maçta Sevilla attığı 1 golle deplasmandan 3 puan almayı başardı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Kingmortall
Cevap
0
Görüntüleme
458
Kingmortall
phasan
Cevap
2
Görüntüleme
492
phasan
lazo009
Cevap
0
Görüntüleme
346
lazo009
@Safak
Cevap
0
Görüntüleme
249
@Safak


Üst Alt