Isırgan Yağı Yaşlılığa bitksel yöntem

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
PERSPECTİVE

PERSPECTİVE

Üye
    Konu Sahibi
Isırgan Yağı Yaşlılığa bitksel yöntem
Doğrudan gençeştirme özelliği olan doğal bitkilerden biri de yaşlılığa bariyer olarak kullanılan ısırgan. Kadınların dört önemli ihtiyacını karşılamak üzere farklı yararlara sahip. Isırgandaki gençlik sıvısı, tohumları preslenerek elde ediliyor. Gençleştiriyor, kırışıklkları gideriyor. Saç sorularını yok ediyor, yaşlılarda (Ve romatizma ağrısı olan gençlerde) mafsal ağrılarında etkili oluyor. Ayrıca taze yaprakları zayıflatıyor.

Isırgan tohumlarındaki gençlik sıvısı, cilde yapıştığında derhal emiliyor, yumuşak ve taze bir doku oluşturuyor. Bir çok sağlık sorununda İyileştirici özelliklerinin yanı sıra, taze yapraklarından yemeği de yapılan bu değerli gıda adeta bir "yeşil altın". ( ) Kozmetik bir laboratuvar olan toprağın güzellik simyası olan bu bitki, cildi daha sıkı ve daha parlak yapma gücüne sahip.

Yaşlanma korkusu yaşayanlar için zengin antioksidan barındıran bu yeşil doğal servet, cildi uyarıyor, hücre yenilenmesini sağlıyor. Herbalium’un bitkinin tohumlarından elde ettiği sıvı, doğal anti-kırışıklık özleri bulunduruyor. Isırgan, adeta kadınların dört önemli ihtiyacını karşılamak üzere yaratılmış ilahi bir formül. Avrupa’da, kadınlar arasında büyük ilgi gören bu bitkinin yağına "gençlik yağı" diyorlar. Ünlüler de gençlik için ısırgandan yararlanıyor. Örneğin, ünlü sanatçı Nükhet Duru’nun mutfağından eksik etmediği bitkiler arasında yer alıyor.

Saçlarda sorun bırakmıyor

Sadece kusursuz bir cilt için değil, saç problemleri ve kepeklenme için de olumlu kalıcı etki sağlıyor. Isırganın yağı ile ise kafa derisine masaj yapıldığında saçı güçlendiriyor ve uzatıyor. Kadının genel sorunları için dört tamamlayıcı etkisi ile adeta bir sihirli değnek. Çevresel faktörlerle vücuda zarar verebilecek olumsuz etkilerden de korunmayı sağlıyor. Şunu unutmayın, taze yapraklarını 14 gün boyunca tüketirseniz, beden yağlarınızın yakılarak, sizi incelttiğini de göreceksiniz. Yağ yakıcı etkisi ile vücudun kullandığı enerjiyi arttırıyor. Metabolik fonksiyonları hızlandırarak, besleyici etkisi ile yenilik ve gelişim için gerekli besin takviyesini sağlıyor.

İçindeki maddeler, cildin hem diğer sorunları hem de bağ dokusu için önem ihtiva ediyor. Her yaştan kadının kırışıklıklarının giderilmesini sağlıyor. Ekolojik şartlarda üretilmiş ve soğuk sıkım olarak elde edilmiş olması kaydı ile bu yağ, romatizma ve mafsal ağrılarında da etkili.

Doğaya saygılı iseniz şunu unutmayın, toprakta yetişen ve güzelliğe, gençliğe birebir faydası olan binlerce bitki, kök ve tohum var. Daha güzel bir cilt ve güçlü bir vücut için doğanın doğrudan bilgisine başvurmak gerekir. Güzellik formülleri saçan toprak, yetiştirdiği şifalı bitkilerle, köklerle, yapraklarla sağlık, güç ve yaşamsal enerji kaynağı. Bunlar bugünün değil binlerce yıllın bilgisi. Yaşam gücünün zenginlik olduğunu kabul eden antik Yunan ve Mısır’da, doğadaki bitkiler bir ‘ilahi’ hediye olarak algılanıyordu. Ancak bugün değerini anlamak için, katkı maddeli kozmetiklerin cilde zararı konusunda insanların bilinç kazanmasına ihtiyaç vardı. Bunun için de uzun ve hassas bir süreç gerekti. Modern toplum, doğanın her zaman bize cömertçe verdiği elemanlardan yararlanmayı öğrendi. Giderek doğal bitkilerdeki mineral, vitamin ve özlerin göz, saç, cilt için bir çok etken madde barındırdığın öğrenilmesiyle, gerçek faydaları günümüzde nihayet anlaşıldı. Bu konuda hizmet veren doğal ürün merkezleri birinci başvuru adresi oldu..

Doğadaki altın ısırgan!

Sevgili okuyucular, gençlerin, genç cilt yapısını korumak için ve başlayan ince çizgileri yok etmek için kesinlikle kullanması gereken bir madde olduğunu anımsatmak isterim. Ayrıca artan yaş ile vücutta östrojen azaltarak ile cilt solmaya ve gevşek olmaya başlıyor. Vücudun ihtiyacı olan elementler, enzimler, amino asitler, hormon benzeri maddelerle ısırganın esneklik, tazelik ve gençlik kazandıran yönünden mutlaka yararlanın.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt