Işığın Doğuşu - Kişisel Şifa Yolculuğu

Sponsorlu Bağlantılar

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
Işığın Doğuşu - Kişisel Şifa Yolculuğu
Barbara Ann Brennan'ın çok satan ilk kitabı Işığın Elleri onun dünyanın en yetenekli şifacıları ve öğretmenlerinden biri olduğunu kesinleştirdi. Brennan uzun zamandır heyecanla beklenen bu ikinci kitabında insan enerji alanı veya aura ile ilgili devrim yaratacak nitelikteki çalışmalarını aktarmaya devam ediyor. Kendi öğretisindeki ve uygulamalarındaki birçok yeni gelişmeden yararlanarak, hem hasta hem de şifacı olan bizlerin en temel şifa verici gücümüzü, yani insanlığımızın merkezinin ta kendisinden doğan ışığı anlayıp onunla çalışarak nasıl güçlenebileceğimizi anlatmakta.

975858408 1



Barbara Ann Brennan'ın çok satan ilk kitabı Işığın Elleri onun dünyanın en yetenekli şifacıları ve öğretmenlerinden biri olduğunu kesinleştirdi. Brennan uzun zamandır heyecanla beklenen bu ikinci kitabında insan enerji alanı veya auro ile ilgili devrim yaratacak nitelikteki çalışmalarını aktarmaya devam ediyor. Kendi öğretisindeki ve uygulamalarındaki birçok yeni gelişmeden yararlanarak, hem hasta hem de şifacı olan bizlerin en temel şifa verici gücümüzü, yani insanlığımızın merkezinin ta kendisinden doğan ışığı anlayıp onunla çalışarak nasıl güçlenebileceğimizi anlatmakta.
Bu yaklaşım şifacı, hasta ve diğer sağlık bakım uzmanları arasında işbirliğine dayanan bir çabayı teşvik etmektedir. Işığın Doğuşu şifacıların görsel, işitsel ve kinestetik olarak neler algıladıklarını ve her birimizin şifa sürecinin her bir aşamasına nasıl katkıda bulunabileceğimizi anlatıyor.
Holografi bilimine dayanan ve şifayla ilgili yeni bir düşünce modeli sunan Işığın Doğuşu'nu okurken şunları keşfedeceksiniz:
Her birimizin kendimize ve başkalarına şifa verebilmek için doğuştan getirdiğimiz güçle nasıl temasa geçebileceğimizi
Bir şifacı ile çalışan bir hastanın ihtiyacı olan her şeyi: şifacıların kullandıkları tekniklerin, bir hekimin ya da terapistin kullandığı tekniklerden nasıl farklılık gösterdiği, bu uzmanların şifa sürecini hızlandırmak üzere nasıl işbirliği yapabileceklerini
Şifa sürecinin yedi katmanını: her düzeydeki ihtiyaçlarınızı nasıl karşılayacağınızı, kendi şifa planınızı yaratmak için yapmanız gerekenleri
Şifa örnekleri, egzersizler, siyah beyaz ve renkli çizimlerle bezeli Işığın Doğuşu şifa, bütünsellik ve şuur genişlemesi için yepyeni bir yol açıyor.
 


Üst Alt