İptal olan hat geri açılır mı?

Sponsorlu Bağlantılar

ustamfa

ustamfa

Üye
    Konu Sahibi
İptal olan hat geri açılır mı?
Arkadaşlar fazla kullanmadığım faturasız bi turkcell hattım vardı. dün süresi dolmuş ve hat iptal olmuş.bu hattı yeniden açtırabilirmiyim. ve açılırsa bana maliyeti ne olur. numarası pek önemli değil. yeni bi faturasız hat almak mı hesaplı yoksa eğer açılırsa iptal olanı açtırmak mı.bilgisi olan varsa lütfen yardım etsin.

>xGhostx<

>xGhostx<

Üye
Arkadaşlar fazla kullanmadığım faturasız bi turkcell hattım vardı. dün süresi dolmuş ve hat iptal olmuş.bu hattı yeniden açtırabilirmiyim. ve açılırsa bana maliyeti ne olur. numarası pek önemli değil. yeni bi faturasız hat almak mı hesaplı yoksa eğer açılırsa iptal olanı açtırmak mı.bilgisi olan varsa lütfen yardım etsin.

Hattını açtırır iken küçük bir ücret ödüyorsun tabiki fakat bunun için diyipte yeni hat alıyım dersen numaralarını,bilgilerini kaybediceksin, ezberlediysen numaranı değişitiriceksin
Turkcell de galiba vardı eski karttaki bilgileri yeni karta aktarma bir göz atarsın meşgul olmadığın zaman gsm merkezlerine

ustamfa

ustamfa

Üye
    Konu Sahibi
öncelikle ilgin icin tesekkur ederim.numara falan yoktu zaten hatta.benim sorum su; yeni faturasiz hat mesela 25-30 lira. eski kapanan hattimi actirma kac lira acaba onu merak ettim

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
öncelikle ilgin icin tesekkur ederim.numara falan yoktu zaten hatta.benim sorum su; yeni faturasiz hat mesela 25-30 lira. eski kapanan hattimi actirma kac lira acaba onu merak ettim

Tamamen iptal olmuş hat ile yeni hat almak arasında fiyat olarak pek fark yoktur arkadaşım. Nedeni ise kapanmış boşa düşmüş hattı tekrar aktivasyon yapmak gerekiyor bu yeni hatla aynı işlem denebilir. O yüzden fiyat farklı pek yoktur işlem ücreti olarak. Tahmini söylemekle beraber size 25-30 TL gibi ücret istenecektir. Başta da belirttiğim gibi bu durum tamamen iptal olmuş hatlar için.

fatih982

fatih982

Üye
turkcellde yok

eewwrree

Üye
Ben daha bugun aldim. 29 tl'ye eski numarayi veriyorlar. Sim kartini da istersen degistiriyorlar.

fatih982

fatih982

Üye
en son ne zaman kapan mısth.

Takipçi Satın Al

Üst Alt