iPhone'da Ekran Görüntüsü Nasıl Alınır ?

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
iPhone'da Ekran Görüntüsü Nasıl Alınır ?
Tuşlu telefonların ardından hayatımıza giren akıllı telefonlar sahip oldukları büyük ekranlar sebebi ile tuşların yapabildiğinden çok daha fazlasını ekran üzerinden yapmamıza izin verir hale geldi. Gelişen akıllı telefon sektörü ile öncelikle çerçevelerden kurtulan akıllı telefon üreticileri daha sonra telefonlarında daha yüksek ekran kasa oranı sunabilmek için farklı tasarım anlayışları kullanmaya başladı.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Bu tasarımlar sebebiyle akıllı telefonlarda günlük hayatta en çok kullandığımız özelliklerden biri olan ekran görüntüsü alma özelliği de zaman içerisinde farklı kombinasyonlar ile karşımıza çıkmaya başladı. Bu yazımda sizler için iPhone'da nasıl ekran görüntüsü alınır ? Sorusunun yanıtını vereceğim. Öncelikle iPhone X'de nasıl ekran görüntüsü alınır ? Sorusuna yanıt verelim.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Eğer iPhone X serisi veya iPhone XS serisi bir cihaz kullanıyorsanız cihazınızın yan tarafında yer alan yan tuşa ve ses arttırma tuşlarına aynı anda basılı tutmanız gerekiyor. Aynı anda kısa bir süre basılı tutarsanız ekranda bir kırpma animasyonunun geldiğini göreceksiniz. Bu tuş kombinasyonu sayesinde iPhone X'de ekran görüntüsü alabilirsiniz.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Diğer taraftan eski iPhone modellerinde yani home tuşuna sahip olan iPhone modellerinde ekran görüntüsü alabilmek için cihazın yine yan tarafında yer alan yan tuşa ve cihazın alt kısmında yer alan home ( ev ) tuşuna aynı anda kısa bir süre basılı tutmanız gerekiyor. Bu sayede hızlı ve basit bir şekilde iPhone ekran görüntüsü alabilirsiniz.
 

Ekli dosyalar



Üst Alt