Püf Noktası iPhone XS'de Pil Yüzdesi Nasıl Açılır ?

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
iPhone XS'de Pil Yüzdesi Nasıl Açılır ?
Apple'ın geçtiğimiz yıllarda duyurduğu ön tarafta herhangi bir fiziksel butona sahip olmayan çentikli ekran tasarımına sahip iPhone X serisi ile beraber birçok kullanıcı için Apple ve iOS deneyimi baştan aşağı değişmişti. Yeni cihaz tasarımının getirmiş olduğu farklılıklar elbette yazılım noktasında da kendisini gösteriyordu.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Fiziksel tuş yerine artık birçok işlemin ve kısayolun sanal olarak ekran üzerinden veya sanal butonlar ile gerçekleştirildiği iPhone X'in ardından yakın zamanda duyurulan ve piyasaya sürülen iPhone XS ve iPhone XS Max modelleri de benzer bir tasarım anlayışına sahipti. Bu yazımda kullanıcıların cevabını merak ettiği en önemli sorulardan bir tanesi olan iPhone XS'de pil yüzdesi nasıl açılır ? Sorusunun cevabını vereceğim.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Öncelikle çok kısa ve basit şekilde bahsedeceğim bu yöntem haricinde ne yazık ki şuan için başka bir yöntemle iPhone XS batarya yüzdesini gösterme özelliği bulunmuyor. Apple yeni cihazlarında gelişmiş yüz tanıma sistemine yer verdiğinden dolayı üst tarafta geniş bir çentikli tasarım sunuyor. Bu sebeple ekranın sağ üst tarafında pil yüzdesini göstermek için geniş bir alan bulunmuyor.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Eğer iPhone XS'de pil yüzdesini açmak istiyorsanız bunun için cihazının ana ekranında bekliyorken en aşağıdan yukarıya doğru parmağınız ile kaydırma hareketi yapın ve denetim merkezini açın. Denetim merkezi açıkken ekranın sağ üst tarafında pil yüzdesini göreceksiniz. Bütün işlem bu kadar basit. Şuan için Apple tarafından başka bir yöntem sunulmadığı için iPhone X'de pil yüzdesini açmak için böyle yapmanız gerekiyor.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
 

Ekli dosyalar



Üst Alt