Haber iPhone X'in ön kamerasında yaşanan odaklama sorunu, iOS 11.2.1 ile giderildi

Sponsorlu Bağlantılar

TheNightMare.

TheNightMare.

Moderator
    Konu Sahibi
iPhone X'in ön kamerasında yaşanan odaklama sorunu, iOS 11.2.1 ile giderildi
Sektörün en önemli amiral gemisi modellerinden olan iPhone X'in ön kamerasında yaşanan odaklama sorununun iOS 11.2.1 güncellemesiyle birlikte giderildiği ortaya çıktı.

iPhone 8 ile iPhone 8 Plus modellerinin düşük satış rakamlarıyla hayal kırıklığı yaşayan Cupertino merkezli Apple firması, dün gerçekleştirdiği duyuru ile yeni güncellemesi iOS 11.2.1'i yayınladığını duyurmuştu. Dün yayınlamaya başladığı bu güncelleme ile brilikte cihazlarda yaşanan hataları giderip önemli performans artışları sunduğunu açıklayan firma, iPhone X'te yaşanan önemli bir sorunun daha üstesinden gelmeyi başarmış.



iPhone X modelinin ön kamerasında satışa sunulduğu günden bugüne dek yaşanan ön kamera odaklama probleminin giderildiği de bugün ortaya çıkarken, Apple ise sürüm noktalarında sadece "Yeni güncellemeyle birlikte HomeKit uygulamasının güvenlik açıkları tamamen kapatılırken uygulamanın tekrardan uzaktan erişim için aktif hale getirildi." ifadesini kullanmıştı.



60 MB kapasitesinde olan bu güncelleme çok kısa bir süre içerisinde cihazlarınıza yüklenebilirken, Home uygulamasının kullanan kişilerin uzaktan erişimini pasif hale getiren hatanın da giderilmesini sağladı.
 


Üst Alt