Haber iPhone X'e Olan Benzerliği İle Dikkat Çeken Oppo R13 Görüntüleri Sızdırıldı

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
iPhone X'e Olan Benzerliği İle Dikkat Çeken Oppo R13 Görüntüleri Sızdırıldı
Oppo R13 adında Oppo firmasına ait iPhone X modeline bir hayli benzeyen yeni bir akıllı telefon modeline ait canlı görseller sızdırıldı.


Eğer akıllı telefon piyasasını takip ediyorsanız mutlaka Oppo firmasının ismini duymuşsunuzdur. Şirketin batıdaki pazarlarda fazla bir yeri yok ancak Çin'de en fazla akıllı telefon satan firmalardan bir tanesidir. Ayrıca Oppo, bu haber haricinde daha önce bir çok modeli ile adından sıkça söz ettirmeyi başarmış bir firmadır. Oppo dönebilen kamerasıyla Oppo N3 veya "en ince akıllı telefon olan Oppo R5 gibi yenilikçi tasarım girişimleri ile dikkatleri üzerine çekmişti. Oppo firması ayrıca bilindiği üzere amiral gemisi katili sloganı ile üst düzey telefonları uygun fiyata satan OnePlus firmasının sahibi.

https://www.maxicep.com/xiaomi-oppo-ve-vivo-uc-yilda-qualcommdan-12-milyar-dolarlik-islemci-alacak
Xiaomi, Oppo ve Vivo, Üç Yılda Qualcomm'dan 12 Milyar Dolarlık İşlemci Alacak
Yenilikçi tasarımlar bir yana, Oppo da bazı modellerinde başka akıllı telefonlar ile benzer tasarımlar kullanabiliyor. Bugün ortaya çıkan Oppo R13 modeli de özellikle iPhone X modeliyle çok benzer bir tasarımı gözler önüne seriyor. Bununla ilgili olarak Oppo R13 modelinin ciddi anlamda iPhone X ile bir benzerliğinin olduğunun altını çizmek istiyoruz.



Bugün paylaşılan bu görsellerde görebileceğiniz üzere iPhone X ile oldukça benzer bir şekilde iPhone X'den bildiğimiz çentikli ahize kısmı ve sanal "ev" çubuğuna benzeyen bir tuş görünüyor.

Ortaya çıkan ikinci bir sızıntı ise Oppo tarafından yukarıda resimde gördüğümüz gibi üst çentik bulunan bir ekran paneli ekran patentini göstermektedir. Bu sızıntının gerçek bir cihaza ait olması mümkün gibi görünüyor.



Görsellere bakıldığı zaman itiraf etmeliyiz ki, cihazın arka tarafında yer alan neon yeşil renkteki Oppologosu cihazın siyah kasası üzerinde güzel görünüyor. Cihazı batı ülkelerinde resmi olarak satın almanız biraz zor gibi görünüyor. Çünkü Oppo genellikle Çin'de satış yapıyor. Yinede ithalatçı firmaların getirdiği ürünler arasında Oppo'nun cihazlarının bulunması da muhtemel.


iPhone X'e Olan Benzerliği İle Dikkat Çeken Oppo R13 Görüntüleri Sızdırıldı
 


Eren Değerli

Eren Değerli

Moderator
Sistemi ios mu androidmi? Fiyatı ne kadardır acaba...
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra
Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Android işletim sistemi olan bir cihaz fakat özelleştirilmiş bir arayüzü var.
 


Üst Alt