iPhone X Nasıl Sıfırlanır ?

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
iPhone X Nasıl Sıfırlanır ?
Herkese merhaba arkadaşlar. Bu yazımda sizlere iPhone X nasıl sıfırlanır ? Yani iPhone X nasıl resetlenir ? Onu kısa bir şekilde anlatacağım. Öncelikle Apple cihazlarında kullanılan iOS işletim sisteminin yıllardır ne kadar kararlı bir şekilde çalıştığı birçok kişi tarafından bilinen bir gerçek. Elbette Android tarafında durumlar pek öyle olmadığı için birçok kullanıcı iOS'un kararlılığını kıskanıyor diyebiliriz.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Bu noktada Apple cihazlarında ömür boyu yavaşlamanın olmadığını söylersek yanlış söylemiş oluruz. Her cihazda olduğu gibi iOS işletim sistemine sahip cihazlarda da zaman zaman yavaşlama veya farklı hatalar meydana gelebiliyor. Şirketlerde bunun için var öyle değil mi ? Sürekli olarak güncellemeler vererek cihazlarını kararlı çalışacak şekilde tutmaya çalışan Apple'ın bazı noktalarda kullanıcıları üzdüğünü de unutmamak gerekiyor.

Eğer sizde iPhone X kullanıyorsanız ve cihazınızda can sıkan bazı sorunlar varsa veya cihazınızda herhangi bir yavaşlık hissediyorsanız bu yazımda yer verdiğim iPhone X nasıl resetlenir ? Sorusunun cevabına bakarak cihazınızı resetleyebilir ve ufak tefek sorunların çözülmesini sağlayabilirsiniz. Elbette iPhone X resetleme işlemine başlamadan önce cihazınızda bulunan bütün dosyaların bir yedeğini almanızı tavsiye ediyoruz. Aksi bir durum yaşanırsa bilgisayarınız üzerinden cihazınıza yedek dosyalarınızı geri yükleyebilirsiniz.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız


Öncelikle cihazınız açıkken ayarlar menüsüne girin ve daha sonra "Genel" menüsüne giriş yapın. Burada en alt kısımda yer alan "Sıfırla" menüsüne girin. Ardından en üst kısımda yer alan tüm ayarları sıfırla veya tüm içerikler ile tüm ayarları sıfırla seçeneklerinden birine tıklayın. Tüm içerikler ile tüm ayarları sıfırla seçeneğini seçerseniz cihazınızda bulunan bütün dosyalarda silinecektir.

Bilgisayar Kullanarak iPhone X Nasıl Sıfırlanır ?

Eğer bilgisayar varsa ve iTunes programı bilgisayarınızda yüklü ise cihazınızı kapatın ve ardından Ses kısma + Güç bu iki butona aynı anda basılı tutun ve kablo ile bilgisayara telefonu bağlayın. Ardından iTunes ekranında cihazınızın sıfırlanması veya güncellenmesi için bir pencere açılacaktır. Burada geri yükle seçeneğini kullanarak iPhone X sıfırlama işlemini gerçekleştirebilirsiniz.
 

Ekli dosyalar



Üst Alt