IPHONE W350 AcilYArdım LÜtfen !!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

RESİVANT

Üye
    Konu Sahibi
IPHONE W350 AcilYArdım LÜtfen !!!
Arkdaşlar ıphone w350 telefonum var . 2 gün önce opera 5,0 yükledim telefonumda 4,2 de vardı 2 sinded sorun yoktu çok güzel çalışıyordu ama bugün teli çatığımda operaya gir diyorum . ama siyah ekran geliyor.. ana menüye dönüyör sonra facebook msn hiç bi java uygulamasına giremiyorum telefonu fabrika ayarlarına dön diyerekte denedim sonuç aynı lütfen yardım edermisiniz :S şimdiden teşekkürler !!!:ağlarım:

• Beğen
Tepkiler: sayit3434

alacakusagi

Üye
arkadasim bendede ayni sorun oldu.. galiba operamini soltvare olunca 1 ay sonra kapaniyor.. bende durudururken calismadi

franklinda

franklinda

Üye
yüklediklerinizi kaldırın sorun çözülmezse yeni yazılım attırın

berkant12345

Üye
canlarım bır tesekkur edın yeter soyle yardım edeyım bu program bır yuksek prokramı gorunce bertaraf oluyor çok basıt bır olay sımdı yazıyorum wıfı baglantısdını kur sonra operaya gır telefonun kendı opera programına ve aç programı sonbra bekle kendını tekrar guncelleyecek program ınternet uzerınfden sonra accept yazacak sola ltta ona bas ve bekle sonra yasallanıp telefona tekrar kurmus olacaksın reset format atmaya gerek yok butun programları ınternetla alakalı olan programalrı buna google maps programıda dahıl wıfı baglantısı olmadan yuklemeyın oyunlar harıç onlara wıfı gerek yok
:oke:

yastik11

Üye
aynı sorun bnde de var yardım

özcan42_tr

Üye
arkadaşlar telefonun hafızasına fazla yüklenildiği zaman yapar o sorunu kullanmadığınız uygulamaları kaldırın düzelecektir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt