iPhone Otomatik Ekran Parlaklığı Azaltma

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
iPhone Otomatik Ekran Parlaklığı Azaltma
Akıllı telefonların hepsinde yer alan can kurtaran özelliklerden biri otomatik ekran parlaklığı diyebiliriz. Bu özellik bildiğiniz üzere sizin telefonunuzun ekran parlaklığını bulunduğunuz ortama göre ayarlıyor ve sizi büyük bir zahmetten kurtarıyor. Cihaz üzerinde yer alan ışık sensöründen aldığı bilgiler doğrultusunda çalışan otomatik parlaklık özelliği ile telefon gerektiği anlarda parlaklığı yükseltirken gerektiği anlarda ise parlaklığı düşürerek göz sağlığınızı korumanıza da yardımcı oluyor.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

iOS işletim sisteminde yer alan otomatik ekran parlaklığını azaltma diyebileceğimiz beyaz noktaları azaltma özelliği ile ekranın çok canlı ve göz alan yerlerindeki beyaz renkleri kısabilir ve göz sağlığınızı korumanın yanında pil konusunda da tasarruf yapabilirsiniz. iOS işletim sistemine sahip bütün cihazlarda bulunan beyaz noktaları azalt özelliğini kullanmak için cihazınızın ayarlar menüsünden erişilebilirlik menüsüne girin ve orada yukarıdaki gibi en alt kısımda yer alan seçeneği açık hale getirin.

Bu özelliği açtıktan sonra ekranın çok canlı ve beyaz olan yerlerindeki renklerde bir azalma olduğunu göreceksiniz. Bu sayede telefonunuzun ekranı gözünüzü rahatsız etmeyecek.
 

Ekli dosyalar

  • Beğen
Tepkiler: TheNightMare.


Üst Alt