Püf Noktası iPhone hücresel veri çalışmıyor hatası nasıl düzeltilir?

Sponsorlu Bağlantılar

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
iPhone hücresel veri çalışmıyor hatası nasıl düzeltilir?
iPhone'da görülen hücresel veri çalışmıyor hatasının çözümü merak ediliyor. iPhone hücresel veri sorununun çözümü oldukça basitken, tüm detayları makalemizde kolayca öğrenebilirsiniz.

“Power to Power Off” kaydırıcısı görünene kadar güç düğmesini (yan düğme) basılı tutun. 2 dakika bekledikten sonra telefonunuzu yeniden açın.

Herhangi bir nedenle, iPhone’unuzun veya iPad’inizin sorunlu olduğunu düşünüyorsanız, hücresel verilerin açılıp kapatılması için “Sıfırlanmalıdır” ve sorunu çözebilir. Bu nedenle uçak modunu aç kapat yapın. Hücresel verilerinizin devre dışı bırakılması mümkündür. Bunu Ayarlar uygulamasında kontrol edebiliriz. Aynı ekranı, bağlantıyı uçak modundan daha seçici olarak denemek ve yeniden başlatmak için hücresel veriler arasında geçiş yapmak için de kullanabilirsiniz. Alttan bildirim menüsünü ekrana getirerek yada Ayarlar üzerinden Hücresel Veri kısmını takip ederek menüyü açın.

Hücresel veriler inatla işbirliği yapmayı reddederse, ağ ayarlarını tamamen sıfırlamamız gerekebilir. Bu, hücresel veri ayarlarınızı varsayılanlarına sıfırlarken kayıtlı Wi-Fi ağlarını yok edecektir. Bu, bunlardan herhangi birine sahipseniz, ağ ayarlarınızı sıfırlamanızın da Kablosuz sorunları çözebileceği anlamına gelir. Bunun için ayarlar ve ardından Genel bölümüne girip altındaki sıfırla tuşuna tıklayın.
 


Üst Alt