iPhone Hızlandırma Yöntemi

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
iPhone Hızlandırma Yöntemi
Apple'ın piyasaya sürdüğü iPhone serisi yıllardır kullanıcıların kafasında yüksek performans ve uzun süre kararlı çalışmasıyla yer edinmiş modeller diyebiliriz. Bunda elbette firmanın kendi geliştirdiği işletim sistemi olan iOS'un önemi bir hayli fazla olsa da ayrıca şirket kendi geliştirdiği işlemci mimarisini kullandığı için cihazlarının tamamına hakim diyebiliriz.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Elbette Android cihazlarda gördüğümüz zaman içerisinde yavaşlama sorunu son yıllarda birçok iPhone modelinde de ortaya çıkmaya başladı. Yapılan sentetik performans testlerinin sonuçlarına bakıldığı zaman eskimeye başlayan bir iPhone modeli ilk zaman aldığı puanları artık alamaz bir hale geliyor. Bu durumu fark eden kullanıcılar birleşerek toplu halde şikayetlere başlamışlardı.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Bu durum karşısında sessiz kalmayan Apple konuya bir açıklık getirdi ve eskimeye başlayan cihazlarını bilerek yavaşlattığını kabul etti. Yani yavaşlayan iPhone modelleri gerçekten de vardı. Buna gerekçe olarak yavaşlayan iPhone modellerinde pil performansının düşmemesi için cihazların yavaşlatıldığı söylendi.

iPhone Performans Arttırma


iPhone hızlandırma yöntemleri çok fazla olmasa da size önerebileceğimiz tek ve gerçek bir iPhone hızlandırma yöntemi bulunuyor. Şikayetler sonrasında güncelleme ile cihazlarını eskisi gibi hızlı bir şekilde kullanmalarına imkan sağlayan Apple bu özelliği işletim sistemine entegre bir hale getirdi. Cihazınızın ayarlar menüsünden Pil menüsüne girin. Ardından karşınıza yukarıdaki görselde olduğu gibi bir ekran çıkacaktır.

Sol tarafta cihazın pil durumu %100 olduğu için hiçbir şekilde performans düşüşü olmadığı belirtiliyor. Sağ taraftaki görselde ise pilin durumunun düşmeye başlamasından dolayı cihazın özel bir güç yönetimi moduna alındığı belirtiliyor. Orada yer alan etkisizleştir butonuna basarak bu özel güç modundan kurtulabilir ve cihazınızı eskisi gibi hızlı bir şekilde kullanmaya başlayabilirsiniz. Bu işlemin ardından pil performansınızın daha kötü olabileceğini unutmamanız gerekiyor.
 

Ekli dosyalar



Üst Alt