Iphone hakkında sorum Lütfen bakın aciL yardım!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fat304h

Üye
    Konu Sahibi
Iphone hakkında sorum Lütfen bakın aciL yardım!
uzun zamandır Iphone almayı düşünüyordum abimde askere gitti 4 ay falan oldu Edirnede orada arkadaşlarından birisi Iphone almış fiyatı 200 Tl'ymiş güzel çalışıyor falan dedi.sordum çin malımı diye bildğiimiz Iphone dedi görünürde bi farkı yok falan dedi.Sorum şu bu telefon çin malımıdır nereden anlayabiliriz ayrıca çin malı değilde kaçak olma ihtimali varmıdır sonuçta Edirne sınır bölgesi cevaplarınızı bekliyorum +Rep vericwem!!
 


cmlkrc

cmlkrc

Üye
kardeş 200 tl ye iphone olmaz kesin çin malıdır
 
omerynd

omerynd

Üye
kardeş onlar çin mali. Görünüşü güzel fakat içi boş. Iki gün sonra bozulur parana yazık olur
 

_Faruk

Üye
amerika da bile kontratlısı 199$ olan bi cihazı 200 e bulamazsın çin malı dışında bi fark olmasa da dokunmatiğinden tut kamerasına kadar içindeki herşey farklı
 
dgn_abdullah

dgn_abdullah

Üye
görünüşüde aynı olabılır cın malının .
200 tl yede kacagını hayatta nwermezler :D
 
twofan

twofan

Üye
bencede çin malıdır tavsiye etmem
eger değilse büyük bi problemi vadır ilk çıkan i phone 2g leri bile 200 tl. ye vermiyorlar. iyi :hmmm
 
ozanulu

ozanulu

Üye
orjinal iphone larda çin malı ancak, senin söylediğin 200TL çin çakması sahte ucuz rezil içi bi işe yaramaz iphone benzeri cihazdır. Bu çakmaların genelde önde de kamerası vardır(3g-3gs görünümlülerinde), çift sim'lidir. hafıza kartı vardır. Ekran daha küçüktür. Orjinal 3G-3GS modelinin ekranı 7,5cm x 5,2cm'dir(cetvelle ölç), çin çakmalarının ekranları kapasitif ekran olmadığından parmağınız haricindeki cisimlerlede (kalem,kürdan vb..) çalışır. Orjinal iphone sadece parmağınıza duyarlıdır. Orjinal Ekranı sert cam'dır(gorilla glass). Diğerininki plastik gibidir, parmakla bastırdığınızda hafif içe çöker. Orjinal iphone da yandaki ses düğmelerinin üstünde hareketli sessize alma anahtarı vardır. Çakmaların bazılarında ve genelinde bu anahtar yerine düğme şeklindedir. Orjinali açtığın zaman ayarlar/genel/hakkında'dan versiyon bilgilerine ulaşırsın. Appstore diye bir icon vardır. internet olan bir yerde iken appstore ikonuna basarsan uygulamarın olduğu sisteme girebilirsin. iconlara basılı tuttuğunda titremeye başlar orjinalinde. Eğer bu dediklerimden bir tanesi bile uyuşmuyorsa ÇAKMADIR. ;)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt