iPhone FaceTime Grup Görüşmesi Yapma

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
iPhone FaceTime Grup Görüşmesi Yapma
Teknoloji devi Apple tarafından iOS 11.3 veya üzeri sürümler ile birlikte çalışan sesli ve görüntülü görüşmelere imkan sağlayan FaceTime özelliği sayesinde sevdikleriniz ile internet bağlantısı kullanarak sesli veya görüntülü ücretsiz görüşmeler yapabilirsiniz. Kullanması son derece kolay olan FaceTime şuan için sadece Apple cihazları arasında kullanılabilir bir özellik olarak karşımıza çıkıyor.

FaceTime Nasıl Kullanılır ?

Eğer iOS 11.3 veya üzeri işletim sistemine sahip bir Apple cihazı kullanıyorsanız telefonunuzun ayarlar menüsü üzerinden FaceTime menüsüne girerek bu özelliği aktif hale getirebilirsiniz. FaceTime sizin cep telefonu numaranızı otomatik olarak kaydedecektir. Diğer taraftan mail adresinizi de bu özelliğe kayıt edebilirsiniz.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

FaceTime özelliğini açtıktan sonra herhangi bir kişiyi ararken çevirici ekranında yukarıdaki gibi bir FaceTime butonu göreceksiniz. Bu butona basarak hemen sizde mevcut internet bağlantısını kullanarak sesli veya videolu görüşme yapmaya başlayabilirsiniz. Diğer taraftan FaceTime grup görüşmesi yapmak için öncelikle uygulamayı açın ve karşınıza gelen ana ekran üzerinde yer alan + butonuna basarak FaceTime grup görüşmesi yapacağınız kişileri listeye ekleyin.

Sonrasında arama butonuna basarak sesli veya videolu grup görüşmesi yani konferans görüşmesini başlatabilirsiniz. Diğer taraftan dilerseniz normal telefon görüşmesi sırasında da yukarıdaki görselde yer alan FaceTime butonuna basarak görüntülü görüşmeye geçiş yapabilirsiniz.
 

Ekli dosyalar

Benzer Konular

Buğra
Cevap
0
Görüntüleme
323
Buğra
Buğra
Cevap
0
Görüntüleme
523
Buğra
Buğra
Cevap
0
Görüntüleme
358
Buğra
Buğra
Cevap
0
Görüntüleme
271
Buğra


Üst Alt