iPhone 7'nin sızdırılan panel görseli kapasitif Home butonunu doğruluyor

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
iPhone 7'nin sızdırılan panel görseli kapasitif Home butonunu doğruluyor
Apple, gelecek ay içerisinde yeni akıllı telefon modellerini resmi olarak duyurmaya hazırlanıyor. Henüz etkinliğin hangi gün olacağına dair kesin bilgiler bulunmazken, son gelen iddialar 7 Eylül tarihinde cihazın duyurulabileceği şeklinde. Cupertino merkezli firma, iPhone 7 ve iPhone 7 Plus ya da Pro adında iki farklı model ile karşımıza gelecek. Daha önce üç farklı model sunulacağı iddia edilmişti.



Apple'ın yeni cihazları hakkında bilgiler gelmeye devam ederken, bu bilgilerden bir tanesi de cihazların önceki modellerden farklı olarak fiziksel Home butonu yerine kapasitif Home butonu ile sunulacağı şeklindeydi ve bu durumu doğrulayan önemli görseller ortaya çıktı. Bu yeni görsellerde yer alan panelin iPhone 7'ye ait olduğu ifade ediliyor.

Apple'ın yeni iPhone 7 akıllısının 4.7" büyüklüğünde ve 1920x1080 piksel Full HD çözünürlükte dokunmatik ekran ile sunulacağı kaydedilirken, iPhone 7 Plus ya da Pro olarak diğer model ise 5.5" büyüklüğünde 2K çözünürlükte dokunmatik ekran içerecek.



Ayrıca iPhone 7'nin 3.5mm kulaklık girişi içermeyeceği de belirtiliyor. Bu konuyu doğrulayacak bir çok görsel de gelirken, ayrıca Lightning bağlantısına sahip kulaklık videoları da ortaya çıkmıştı.

Apple'ın cihazları firmanın kendi geliştirdiği 2.37Ghz saat hızında çalışan çift çekirdekli işlemcili Apple A10yonga setinden güç alacak. 2GB ya da 3GB sistem belleği içerecek olan modeller iOS 10 mobil işletim sistemi ile sunulacak...
iPhone 7'nin sızdırılan panel görseli kapasitif Home butonunu doğruluyor
 


DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Allah'tan Samsung Gibi Değil Ha Öyle Olsa Napardık :D
 
hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Müthiş bir fikir nihayet meizu gibi olmaya başladı. Lakin bu patent sadece meizunun ise davayı yer. Meizu da dünya da en gelişmiş home butonu var hem fiziki hem dokunmatik

m2 note cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 


Üst Alt