iPhone 7'nin Lightning kulaklığı yeni video da resmi görünüyor

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
iPhone 7'nin Lightning kulaklığı yeni video da resmi görünüyor
Apple'ın iPhone 7 akıllısının 3.5mm kulaklık girişi olmadan geleceği yönünde iddialar güçleniyor.



Apple'ın yeni akıllı telefon modellerinin resmi olarak duyurulmasına yaklaşık olarak bir aylık süre kaldı ve teknoloji dünyası büyük bir heyecanla Apple'ın sunacağı bu yeni akıllı telefon modellerini bekliyor. iPhone 7 adı ile gelmesi beklenen cihazlar iPhone 7 ve iPhone 7 Plus olacak, ancak iPhone 7 Pro adı ile büyük ekranlı akıllının gelebileceği yönünde de iddialar var.

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız


iPhone 7'de önceki nesillere göre en dikkat çekici değişikliğin ise kulaklık açısında yaşanacağı ifade ediliyor. Bazı akıllı telefon üreticileri cihazlarını 3.5mm ses çıkışı olmadan sunmaya başlamışlardı. Bunlar arasında LeEco ve Motorola dikkat çekerken, Apple da bu firmalar arasına katılabilir.

Apple'ın iPhone 7 akıllısı iddialara göre 3.5mm yerine Lightning bağlantısını içeren kulaklık ile gelecek ve şimdiye kadar bu bağlantıya sahip kulaklık görselleri ve videoları görmüştük ve şimdi de yeni bir video daha geldi ve bu videoda yer alan kablosuz kulaklık Apple'ın resmi kulaklığına benziyor.

Apple iPhone 7'nin ayrıca görselleri de gelmişti ve bu görsellere göre tekrar düzenlenmiş anten çizgileri, daha büyük lens içeren kamera ve altta çift hoparlör tasarımı dikkat çekiyor. 4.7" büyüklüğünde dokunmatik ekran ile gelecek olan akıllı telefon 2GB ya da bazı iddialara göre 3GB sistem belleği içerecek, 32GB'dan 256GB'a dahili veri kapasitesi, yeni Apple A10 yonga seti ve iOS 10 işletim sistemi akıllı telefonun diğer önemli özellikleri olacak.

iPhone 7'nin Lightning kulaklığı yeni video da resmi görünüyor
 


Üst Alt