Haber iPhone 7 ve 7 Plus detaylı görselleri ortaya çıktı

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
iPhone 7 ve 7 Plus detaylı görselleri ortaya çıktı


Gelecek ay yeni bir çok akıllı telefon resmi olarak duyurulacak. Özellikle de Eylül ayı başında düzenlenecek olan IFA 2016 etkinliğinde önemli akıllı telefonların duyurulması bekleniyor. Farklı firmalar da yine Eylül ayı içerisinde kendi ayrıca etkinliklerini düzenleyerek akıllı telefon duyurusu gerçekleştirecekler ve bunlara arasında da Apple başı çekiyor.



Apple son iddialara göre gelecek ay iki akıllı telefon modeli sunacak. Daha önce gelen bilgiler üç model geleceği şeklindeydi ancak bu durum şu anda değişmiş durumda. Büyük ihtimalle yeni akıllı telefonlardan birisi iPhone 7 olacak ve bu cihazın büyük ekranlı versiyonu da iPhone 7 Plus ya da Pro adı ile sunulacak.

Apple'ın iPhone 7 modeli 4.7" büyüklüğünde dokunmatik ekran ile gelecek. Bu ekranın çözünürlüğü ise 1920x1080 piksel Full HD olacak. Cihazın arkasında yer alan kamera ise önceki nesle göre daha daha büyük olarak geliyor.



iPhone 7 Plus ya da Pro ise 5.5" büyüklüğünde ekran içerirken, bu modelin de ekran çözünürlüğü 2K olacak. Ayrıca bu akıllı telefonun arkasında çift kamera tasarımına yer verilmiş. Her iki akıllı telefon da Apple'ın A10 yonga setinden güç alacak. Ayrıca işletim sistemi de iOS 10 olacak.

Akıllı telefonların sistem belleğinin 2GB ya da 3GB olacağı kaydediliyor. 32GB'dan başlayacak şekilde 256GB'a kadar dahili veri kapasitesi olarak da farklı şekilde sunulacak.



iPhone 7 ve 7 Plus detaylı görselleri ortaya çıktı
 
  • Beğen
Tepkiler: Luck Star


Luck Star

Luck Star

Üye
%99 doğru bu görseller. Ben hiç beğenmedim aşırı itici duruyor. En güzeli 4S-5S...
 
  • Beğen
Tepkiler: hasan3472ty ve hikmet366
Polymath

Polymath

Üye
Berbat. Halen sunlara dünyanın parasini veren insan var mi ya? Batarya kac mah peki
 
  • Beğen
Tepkiler: MaxipmaN ve Buğra
Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
furyzer0

furyzer0

Üye
Çin özentileri daha güzel bence

Sent from mTalk
 
Polymath

Polymath

Üye
normal küçük olan iphone 7 modelinde batarya 1950 mah civarı olacak bildiğim kadarıyla :hmmm
Eger oyleyse adamlae 200 200 artırıyor bataryayi:D apple ne zaman 3000 mah gecerse ozaman alicam
 
Luck Star

Luck Star

Üye
Apple da mı çalışıyorsun :)


iPhone 6 İle Gönderildi
Artık çıkan sıkıntılar doğru oluyor. Eskiden inanmazdım ama valla öyle böyle doğru çıkıyor. Yanlış çıkan olmadı neredeyse hiç. Çalışsam söylemezdim ama. Sızıntı bence ön algı oluşturuyor. Çünkü tasarım kötü olsa bile cihaz çıkana kadar bir çok insan alışmış oluyor. Misal LG G5 ilk sızıntı gördüğümüzde berbat dedik herkes öyle düşündü ama şuan alan var...

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
. . . EmreG . . .

. . . EmreG . . .

Üye
iPhone kullandığım için söylemiyorum, yanlış anlamayın ama bence piyasadaki en iyi tasarımı olan cihaz iPhone. Sade ve şık bence. Diğer cihazların hemen hemen hepsinde tasarım yönünde abartı var.


iPhone 6 İle Gönderildi
 
Luck Star

Luck Star

Üye
İPhone'un iyi tasarımı 4 5 serisiydi. 6 da kabul edilebilir ama eskiyi aratan tasarım vardı. Ama bir o kadar da rahatlık vardı.

Ama şu yeni çıkacak 7 serisi rezalet bence. Ne anten çizgisi ne kamera cikintisi olmamıs.

Diger cihazlarda ne gibi abartı var mesela? Çerçeve kenarı inceltmek abartı mi mesela tam olarak anlayamadım. Çünkü diğer cihazlara baktığımızda da pek farklı şey yok. Abartı olarak Samsung edge olayından bahsediyorsun sanırım?

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
levsa

levsa

Üye
Bu cihazin pil durumu ne olacak bu batarya ile..yine herkez cebinde sarj aleti ilemi dolacasak[emoji4][emoji4][emoji4]..esime note7 yada iphone 7 arasinda hediye icin kararsizdim.ama őn arastirmalarim iphone u geri itti sanki

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
phasan

phasan

Üye
Pek iphone alınmaz tr de 4000 tl olur

Sony Xperia M4 aqua Tapatalk ile gönderildi
 

MaxipmaN

Üye
kamerayı japonla yapıştırmışlar :p
 


Üst Alt