Haber iPhone 7 Plus, HepsiBurada'da ön siparişe çıktı

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
iPhone 7 Plus, HepsiBurada'da ön siparişe çıktı
Apple, geçtiğimiz ay başında yeni iki akıllı telefon modelini resmi olarak duyurdu. Bu cihazlardan birisi olarak iPhone 7 gelirken, ayrıca bu akıllı telefonun daha büyük versiyonu da iPhone 7 Plus adı ile sunuldu. Apple ayrıca yeni akıllı saati Apple Watch Series 2'yi ve AirPods adındaki yeni kablosuz kulaklığını da gün yüzüne çıkardı.



Apple'ın yeni akıllı telefon modelleri Eylül ayında toplamda 58 ülkede satışa sunuldu. ABD, İngiltere, Fransa, Çin, Japonya gibi önemli ülkeler bulunurken, Türkiye ise bu ülkeler arasında yer almıyordu.

Ancak Apple, dün yeni iPhone 7 ve iPhone 7 Plus modellerinin Türkiye pazarına 14 Ekim tarihinde sunulacağını duyurdu. Henüz cihazların hangi fiyat etiketi ile sunulacağına dair bilgi bulunmazken, 3.250 seviyesinden başlayan fiyatlarla geleceği ifade ediliyor.

Cihazlar beklenirken, Türkiye'nin en büyük online perakende firması olan HepsiBurada.com, iPhone 7 Plus'ı ön siparişe sundu. Siyah, gümüş, altın ve roze altın renkleri listelenirken, fiyat da 3.899TL olarak belirlenmiş. Ancak roze altının stoklarda olmadığını da belirtelim.

2 sene Apple Türkiye garantili olarak sunulan iPhone 7 Plus'ın dahili veri kapasitesi ise 32GB veHepsiBurada, 20 Ekim tarihi itibari ile akıllı telefonun stoklarda olacağını da belirtiyor.

iPhone 7 Plus, 5.5" büyüklüğünde ve 1920x1080 piksel Full HD ekran, 3GB sistem belleği, 32GB / 128GB / 256GB dahili veri kapasitesi, Apple A10 Fusion yonga seti, 12MP çift arka kamera, 7MP ön kamera, iOS 10 mobil işletim sistemi özelliklerine sahip.

HepsiBurada satış sayfasına ise ulaşabilirsiniz...
iPhone 7 Plus, HepsiBurada'da ön siparişe çıktı
 
  • Beğen
Tepkiler: Cezzbedici3


TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
Bu paraya bunu alıp motor olacağıma gerçek motor alır sürerim
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra


Üst Alt