Öneri iPhone 7 için USB Araba Şarj Kiti Önerisi?

Sponsorlu Bağlantılar

FK5896

FK5896

Üye
    Konu Sahibi
iPhone 7 için USB Araba Şarj Kiti Önerisi?
merhaba arkadaşlar. telefonumun şarjı normal zamanlarda 1 günü çıkarabilse de, arabada haritayı kullandığım için sürekli ekran, gps ve 3g açık oluyor. Birde üstüne hava sıcak olunca şarjı dayanmıyor. Bu yüzden araba şarj kiti almayı düşünüyorum. Bunun hakkında birkaç sorum var.
1) apple'ın sitesinden baktığımda, belkin diye bir marka var. MFI denilen bir özelliği, içinde çip falan varmış. Bu ne işe yarıyor ve almaya değer mi?
2) teknosa, vatan bilgisayar gibi yerlerde satılan usb araba şarj kiti var. 20-40 lira civarlarında. telefona verdiği akım yüksek olduğu için pilin ömrünün kısalacağını düşünüyorum. orjinal şarj aleti gibi şarj ederse daha iyi olur benim için. normalde arkadaşım çalıştığı dükkanda da satıyor ama pek güvenemedim 20 lira birde. orjinal bir şey almak istiyorum. bu teknosa ya da vatan gibi yerlerden ürünlerden birini alsam ve kullansam pilin ömrünü kısaltır mı? yoksa illa apple'ın kendi mağazasından mı almam gerekiyor? ( dandik markalar kullanılmaya çalıştığında telefon bunu hafızaya kaydediyormuş ve garantiyi etkileyebiliyormuş diye duydum)
güncel.

3) iphone 7 için tavsiye ettiğiniz bir araç şarj kiti var mı? Hangi markaları önerirsiniz? ( linkte atabilirsiniz.)
şimdiden teşekkürler..
 
Son düzenleme:


Üst Alt