Iphone 5s'in Özellikleri Neler

Sponsorlu Bağlantılar

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
Iphone 5s'in Özellikleri Neler
Apple nihayet yedinci nesil iPhone modeli iPhone 5S’i modelini tanıttı.iPhone 5S, diğer versiyonuna göre yükseltme ve yeni özellikleriyle kullanıcıların karşısına çıktı. iPhone 5S Cihazındaki büyük yeniliklerden biri oldukça ilgi gören parmak izi okuyucu özelliği Touch ID ile birlikte birde çift LED flaş özellikleri ile oldukça beğenildi.



Apple her zaman olduğu gibi yine yeni bir farklılığa daha imzasını attı. iPhone 5S yüksek özelliklere sahip ayrıca plastik kasaya sahip modeli iPhone 5C modelini de tanıtımında yaptı. iPhone 5S'nin modelinde giriş düğmesinde bir parmak izi sensörünün olması büyük ilgi gördü. iPhone 5S! Geçtiğimiz günlerde sizlere bu haberimizde iPhone 5S’in hayal kırıklığı yapan yönlerinin bir listesini vermiştik. Şimdi de sizlere iPhone 5S’in almaya değer yedi iyi yanını sıralayacağız.

Yepyeni iPhone 5S, şimdiye kadar üretilmiş en iyi ve en güçlü iPhone modeli olarak gösteriliyor.
Apple şirketi iPhone modellerini 20 Eylül tarihinden itibaren satışa sunmaya hazırlanıyor. Görüyoruz ki büyük ilgi görecek Apple'nin bu yepyeni iPhone 5S modeli en az diğer iPhone modelleri kadar belkide daha fazla ilgi görebilir.
 


Üst Alt