ıphone 3g 3.0 jaılbreak ındırebılırsınız,,,,

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

semirgsm

Üye
    Konu Sahibi
ıphone 3g 3.0 jaılbreak ındırebılırsınız,,,,
herkese merhaba devteam grubu indirmedi ama redsnow devtema bagli olarak indirdi...sahsen denedim simdilik official olan cihazlara sorunsuz cydia ekleyebilirsiniz...ultrasnow icinde biraz daha beklememiz gerekecek...

ben kuveytte blackberry ve iphone teknik servis sorumlusuyum.elimden geldigince bu konuda bilgi almak isteyen arkadaslara yardimci olabilirim....

• Beğen
Tepkiler: fatih19

burjuvazi_akif

Üye
selamlar, ben Uk'dan yaklaşık 10 gün önce O2 Sim kartı ile çalışan bir Iphone aldım.Şu sıralar bir servise verdim versiyon 3 yüklemek ve JB işlemi yapmaları için ancak aradığımda halen yapamadıklarını youtube da bir sorun çıktığını söylüyorlar.sizce bu neden kaynaklanıyor olabilir?

semirgsm

Üye
    Konu Sahibi
selamlar, ben Uk'dan yaklaşık 10 gün önce O2 Sim kartı ile çalışan bir Iphone aldım.Şu sıralar bir servise verdim versiyon 3 yüklemek ve JB işlemi yapmaları için ancak aradığımda halen yapamadıklarını youtube da bir sorun çıktığını söylüyorlar.sizce bu neden kaynaklanıyor olabilir?

bugun sabah itibari ile iphone 3g 3.0 unlock islemi sonunda gerceklesmistir.cihazin 1 saatlik bir islem sonrasi sorunsuzca calistirilir...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt