Orijinallarin de cok yüksek kiçakmaların sar değeri çok yüksek kullanmayın uğraşmayın
zaten 2.0 üstü mu ne yasak diye biliyorumOrijinallarin de cok yüksek ki
Elma da dalavere bitmezzaten 2.0 üstü mu ne yasak diye biliyorum
Gavur elması anca zehirlerElma da dalavere bitmez
o kadarına hiç dikkat etmemiştim ilk kez duydum. normalde bu konuda en iyi samsundur. 0.2 0.3 lerde filan geziyor cihazları. vestelde bile 1.0 altında çoğu cihazinda. telefon alırken ilk baktğım şeydırElma da dalavere bitmez
05 amasyanın plakası getirde yiyi verelim gari. yada sizin kenyadan getir elma olsunda taştan olsun muhim olan beleş olması.Gavur elması anca zehirler
Yin gari amasya elma sını
Mesaj birleştirildi:
Eğer bahsettiğiniz elma telefon ise
Apple ise o daha zararlı
Memlekete gidecek param olsa seve seve sana elma getirirdim05 amasyanın plakası getirde yiyi verelim gari. yada sizin kenyadan getir elma olsunda taştan olsun muhim olan beleş olması.
ondan etli emek yemeğe paran vardı dimi? onu bunu boşverde bu you tubede son zamanlarda yine bi renkleşmiş lpglıler için mi acep dikkat eden bir tek ben miyim?Memlekete gidecek param olsa seve seve sana elma getirirdim
Ben modlu yutub kullandığım için denk gelmemiş olabilironu bunu boşverde bu you tubede son zamanlarda yine bi renkleşmiş lpglıler için mi acep dikkat eden bir tek ben miyim?
Onu da dayım ısmarlamıştı öyle yemiştimondan etli emek yemeğe paran vardı dimi?
ondan etli emek yemeğe paran vardı dimi? onu bunu boşverde bu you tubede son zamanlarda yine bi renkleşmiş lpglıler için mi acep dikkat eden bir tek ben miyim?
Doğru tespit bende premium yokhe o zaman siz fakirlerde mı yok diye öyle oldu
ilk videoyu izleyin bari
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
İnsta da Var Gibi Ama Benmı Geç Fark Ettim Güncellemeleri Yapmadığım İçin Bilemedim. You Tubeyi Güncelledim Bu Sefer Ekrana Tılayınca Normalde ileri Geri Zimbirtıları Çıkardı 3 5 Sn sonra KAybolurdu Sağolsunlar güncleleme sonrası içine etmişler şimdi kapanmıyor illa sağ üstten çarpıya basmak zorunda kalıyorum.Doğru tespit bende premium yok