İOSTAN ANDROİDE WHATSAPP AKTARIMI

Sponsorlu Bağlantılar

enes-1907

enes-1907

Üye
    Konu Sahibi
İOSTAN ANDROİDE WHATSAPP AKTARIMI
Selamın aleyküm arkadaşlar;

An itibariyle ios tan androide geçmiş bulunmaktayım.Ama whatsapp yazışmalarını nasıl iostan androide aktaracağımı bilmioyrum.Konuşmalarım çok ama çok önemli .İnternetten birkaç program buldum açıkçası ya ben beceremedim ya da fake program.
Bana bu konuda yardımcı olabilir misiniz?
 


Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Öncelikle bu konu için çoğu sitede aynı yöntem yazar ama onlarınki işe yaramıyor bizzat ben denedim çünkü.
1. Adım- Öncelikle bilgisayarınıza iTunes' u indirip bütün verilerinizi yedekleyin(şifrelememe olmasına dikkat edin)
2. Adım- Bilgisayarınıza iBackupViewer programını indirin. Yedeklediğiniz için telefonunuzun ismi ilk başta yazar ona çift tıklayarak alt menüleri açın. Daha sonra Raw Data olan bölüme tıklayarak ChatStorage.sqlite dosyasını yeni bir klasöre çıkarın. Medyalarınız içinse üst taraftan en aşağıya inerek net.whatsapp.Whatsapp klasörüne tıklayın. Alttaki kutuda o klasörün içindekileri göreceksiniz. Library/Media/... ile başlayan ilk dosyayı ve son dosyayı işaretliyin(bu dediğim ile ilk dosyadan son dosyaya kadar bütün fotoğrafları seçmiş oluyosunuz merak etmeyin) daha sonra demin oluşturduğumuz klasörün içine bunu da atıyoruz ve ikinci adım bitiyor.
3. Adım- Android cihazınızın kendi depolamasına bu dosyaları attıktan sonra WazzapMigrator uygulamasını indiriyoruz(!!google play fiyatı 11.90 tl)
4.Adım- Uygulamamızı indirdikten sonra açtığımızda zaten ChatStorage.sqlite dosyasını görecek ama medya dosyasını kendiniz seçeceksiniz.(İlk önce yukarıdaki üç noktaya tıklayın ve Select Media Folder'a basın. Karşınıza çıkan ekranda WAZZAPMİGRATOR FOLDER ı seçin.Daha sonra net.whatsapp.Whatsap-->Library-->Media ve en alttaki seçenek olan Choose Media'yı seçin ve play tuşuna basın ve gerisini o halledecek.
5. ve son Adım-(İlk önce alttaki notu okuyun!) Telefonunuza whatsapp ı kurun ve açtığınızda verileri geri yükleyi seçin ve artık mesajlarınız aktarılmıştır.
 
enes-1907

enes-1907

Üye
    Konu Sahibi
çok teşekkür ederim halletim :)
 


Üst Alt