iOS 9, işte bu tarihte geliyor

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
iOS 9, işte bu tarihte geliyor
Apple, önceki iPhone ve iPad modelleri için iOS 9 güncellemesini 16 Eylül tarihinde sunacak…



Apple, akıllı telefon pazarında satış rakamları ile en büyük firmalardan bir tanesi olurken, özellikle geçtiğimiz sene Eylül ayında sunduğu iPhone 6 ve iPhone 6 Plus modelleri ile büyük başarı kazanmıştı. Geçtiğimiz sene son çeyrekte rekor satış rakamına ulaşarak, Samsung’u bile geride bırakmıştı.



Aradan geçen bir sene sonrasında dün Apple, yeni nesil iPhone modellerinin tanıtımını gerçekleştirdi. Yeni cihazlar iPhone 6S ve iPhone 6S Plus adı ile gelirken, tasarım olarak önceki modellerle aynı gelen cihazlar donanım açısından ise daha üst seviye içeriyorlar.

Ayrıca Apple, Roze Altın olarak yeni renk seçeneğini de duyurdu. Bu renk daha önce Apple Watch’da da kullanılırken, yeni Roze Altın ile iPhone modelleri toplamda dört farklı renk olarak satışa sunulacak.

Yeni cihazlar iOS 9 mobil işletim sistemi üzerinde çalışacak ve bu cihazlar 25 Eylül tarihinde satışa sunulacak, ancak iOS 9’un iPhone kullanıcıları için yayınlanacağı tarih ise 16 Eylül olarak belirlenmiş.

iOS 9 ile bir çok yenilik de geliyor. Bunlar arasında geliştirmeler, daha başarılı Siri deneyimi, News uygulaması, daha iyi multitasking vb. yer alıyor. Çok önemli bir başka detayda eski donanımlar için Apple’ın destek vermesi. iOS 9 için iPad 2 ve iPhone 4s’in de listede yer aldığını belirtelim…

iOS 9, işte bu tarihte geliyor
 


Marco Laren

Marco Laren

Üye
Tesekkurler :)
 
kralberk13

kralberk13

Üye
kullanıcılarına hayırlı olsun
 


Üst Alt