iOS 8.4 Jailbreak Ücretli Olacak mı ?

Sponsorlu Bağlantılar

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
iOS 8.4 Jailbreak Ücretli Olacak mı ?
iOS 8 sürümü ile yavaşlamaya başlayan Jailbreak işlemi ücretli olacak söylentileri devam ediyor.


Apple, iOS 8 sürümü ile yeniliklerini sürdürürken, iOS cihazlarını Jailbreak uygulayan kullanıcılara son zamanlarda iyi haberler gelmiyor.
Apple kullanıcılarının cihazlarına tam erişim için kullandıkları Jailbreak işlemi, iOS 8 sürümü ile birlikte her yeni sürüm sonrası en çok tartışılan konu olmaya devam ediyor. Jailbreak işlemi daha önceki sürümlerde eş zamanlı veya sonrasında çıkarken, iOS 8 sürümü ile gerileme süreci yaşadığı bir gerçek.

Jailbreak geliştiricileri iOS 8 sürümlerindeki açıklardan faydalanarak yeni sürüm yayınlamaları beklenirken, kısa bir süre önce ortaya atılan iddialar konuya farklı bir boyut kazandırmış durumda. Açıkların artık azalması öne sürülerek bundan sonraki Jailbreak araçlarının ücretli olabileceği artık daha da net dillendirilir oldu.

Ünlü geliştiricilerden olan i0n1c, kısa bir süre önce beta aşamasında olan iOS 8.4 yüklü iPhone 6 Plus modeline Jailbreak işlemi gerçekleştirdiğini dair bir video ile yayınlamıştı. Yeni olmayan bir açık sayesinde yapılabilen işlemde, Cydia’nında yüklenebilir durumda olduğu görülüyor. Henüz untethered sürümü bulunmayan işlemin yayınlanıp yayınlanmayacağı ise hala merak konusu.

Kullanıcıların sabırsızlıkla beklediği Jailbreak işlemi hala iOS 8 ve alt sürümleri için uygulanabilir olduğunu da hatırlatalım.

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
 
  • Beğen
Tepkiler: eskbxl ve B.A.R.O.N


teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Güzel haber.
 
  • Beğen
Tepkiler: Nextman
alical33

alical33

Üye
1milyon$ yardım toplanırsa yayınlayacakmış diye bi haber okumuştum ama bilmiyorum yayınlar inşallah bende 8.4 Beta 1 kullanıyorum
 

Benzer Konular

TheNightMare.
Cevap
0
Görüntüleme
413
TheNightMare.
Eren Değerli
Cevap
0
Görüntüleme
538
Eren Değerli


Üst Alt