Haber iOS 8.2’ye Geri Dönüş İçin İmzalar Açık Durumda !

Sponsorlu Bağlantılar

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
iOS 8.2’ye Geri Dönüş İçin İmzalar Açık Durumda !
iOS tabanlı cihazlarda merakla beklenen 8.3 sürümü kısa bir süre önce yayınlanmıştı. Bu sürümden memnun olmayan kullanıcılar için geri dönüş yolu halen açık !


Apple iOS 8 sürümü ile kullanıcılarına bir çok yeniliği sunmuştu. Özellikle son yayınlanan iOS 8.3 sürümü ile tüm gözler Türkçe Siri’nin üzerinde yoğunlaşmıştı.
Apple’ın kullanıcılarına bir süre imzaları açık tutarak geri dönüş için bir şans verdiğini biliyoruz. iOS sürümünden memnun kalmayan kullanıcılar için bir geri dönüş yolu olan yönteme, çoğu zaman kullanıcıların yetişmesi imkansız olabiliyor.

Ancak bu sefer görünüşe bakılırsa Apple, bu sefer süreyi biraz daha uzatma niyetinde. Halen imzaları açık durumda bulunan iOS 8.2 sürümüne isteyen kullanıcılar geri dönebiliyor. Aslında bu sayının diğer güncelleme zamanlarına bakılarak oldukça az olduğunu söyleyebiliriz.

iOS 8.3 sürümünde gelen yeniliklerin başında ülkemizde en çok dikkat çeken yeniliği Türkçe Siri olmuştu. Günlerce gündemde kalan Siri, bir çok sosyal mecrada ve haberlerde en renkli haberlerin zirvesine çıkmıştı. Eğer güncelleme ile bir sıkıntı yaşıyor ve iOS 8.2 sürümünü geri yüklemek istiyorsanız acele etmenizde yarar var.

Apple’ın her an imzaları kapatacağı endişesi taşıyan kullanıcılar, adresine girerek cihaz modelini seçtikten sonra iOS 8.2 sürümünü indirebilirsiniz.

 


shadow-mavi

shadow-mavi

Üye
Jailbreak olsa dönülür ama olmadığı için 8.3 daha iyi bence babacanlarım ellerine sağlık ayrıca bilgi için
 
  • Beğen
Tepkiler: Nextman
legolas29

legolas29

Üye
Acaba 4s veya iPod touch 5 e yükleyen var mı
 
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
4s aynı 8.3 veya 8.2 de de ufak kasmalar devam ediyor 64gb modelde.
 


Üst Alt