Ios 7 Nasıl Yüklenir ? Hangi Modellere Uyumlu ?

Sponsorlu Bağlantılar

whitedeath8

Üye
    Konu Sahibi
Ios 7 Nasıl Yüklenir ? Hangi Modellere Uyumlu ?

uzun süredir Apple kullanıcılarının beklediği işletim sistemi yepyeni tasarımıyla kullanıcılarına tanıtıldı. iOS 7 yüklemeye hazır hale getirildi fakat kurulum yaparken dikkat etmelisiniz.

Cihazınız Yazılım İçin Uyumlu mu ?

Cihazınınız iOS7 için uyumlu olup olmaması en önemli unsurlardan biri.

-Uyumlu olan telefonlar

iPhone 4 ve üzeri

Retina ekranlı iPad

iPad 2

Beşinci nesil iPod Touch

Cihazınız iOS 7 için uyumlu olsa bile tüm özellikleri kullanamayacaksınız. En üst modelden alta doğru indikçe özellik sayısı azalıcak diyebiliriz.

İndirme Zamanı Büyük Etken !

Sizinde tahmin edebileceğiniz gibi yazılım çıktığı gibi bir çok kullanıcı bu işletim sistemini indirmek isteyecektir. Sizde bu yazıyı okuyorsanız sizde o kişiler arasındasınız demektir. Bu nedenle yazılım çıktıktan sonra ilk 2 gün yazılımı indirmeniz mantıklı olmayacaktır. İndirirken ya hata alabilir yada indirme işlemi çok uzun sürebilir.

iTunes Güncel mi ?

Kendimizi garantiye almak için iTunes'i güncellemenizi tavsiye ederim.

Wifi Üzerinden Güncelleme

Ayarlar > Genel > Yazılım Güncelleme yolunu izleyerek yazılımı kolayca yükleyebilirsiniz. (Güncelleme henüz aktif olmayabilir. Beklemede kalın )

iTunes Üzerinden Güncelleme

Aslında en garanti seçenek olarak iTunes ile güncellemektir. Eğer bir sorun yaşamak istemiyorsanız iTunes'i tercih ediniz. Hata alma olasılığınız daha azdır. Telefonda Wifi üzerinden indirirken bağlantı sorunlarından dolayı hata alabilir veya internet hızından dolayı yavaş inebilir.

Ekranın tam ortasında Güncellemeleri Denetle seçeneğini göreceksiniz. Bu seçeneğe tıklayınız. Ardından İndir ile İndir ve Güncelle seçeneğini göreceksiniz. İndiri tıklarsanız yalnızca indirir ve kurulumu sonra yapabilirsiniz. İndir ve Güncelleyi tıklarsanız yazılımı indirir ve kuruluma geçer.

Sabrın Sonu Selamettir !

Yazılım boyutu yüksek olduğundan işlem uzun sürebilir. Dondu mu ? Olmayacak mı ? Hata mı yaptım ? düşünceleriyle işlemi iptal etmeyiniz.

Sorunla karşılaşırsanız yorum atabilirsiniz.
kaynak:
 
OkyanusA

OkyanusA

Üye
merhaba arkadaş iphone 3 itunes'ten yazılım güncelleyim dedim, yazılımı indirdi, ama hata verdi 1604 hatası bunu nasıl düzeltebilirim.. .bilinmeyen bir nedenle yazılım yüklenemedi diyor.. şuanda telefon recovery modunda kaldı açlılmıyor yardım edermisin ?
 

Benzer Konular



Üst Alt