Haber iOS 12'nin muhteşem konsept tasarımı göz kamaştırdı

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
iOS 12'nin muhteşem konsept tasarımı göz kamaştırdı
Apple firmasının üzerinde çalıştığı iOS 12 işletim sisteminin ilk konsept tasarımı, tam anlamıyla göz kamaştırmayı başardı.




Akıllı cep telefonu üretiminin tartışmasız bir şekilde en önemli isimleri arasında yer alan Apple firması, yeni işletim sistemi sürümü iOS 12 ile birlikte önümüzdeki seni karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Bu bağlamda iOS 12 işletim sisteminin yeni konsept tasarım çalışmaları internette yayınlanmaya başlarken, Ascending News tarafından hazırlanan yeni konsept tasarımı sektörde konuşulmaya başlanıldı.







Basitleştirilmiş arayüzü ile birlikte karşımıza çıkan bu konsept tasarımında oldukça ince detaylarında düşünüldüğü görülüyor. Herhangi bir uygulama yada anlık mesajlaşma platformu üzerinden gönderilen aynı andaki onlarca bildirim yerine tüm bildirimlerin tek bir bildirim üzerinde toplanması sağlanılıyor.









En çok dikkat çeken detayın Misafir Modu olduğunu söyleyebilecekken, bu moda herhangi bir şifre giremeden tüketiciler erişebiliyor. Tüketiciler bu modda herhangi bir içeriğe erişemezken, sadece internet üzerinde dolaşabiliyor. İşletim sisteminde batarya tüketimini minimum seviyeye düşürmek için siyah beyaz geçişi ile güç ihtiyacının azaltılması sağlanırken, daha az pikselin kullanılması için de özel bir optimize bulunuyor.







Yerel depolama alanında yer açmak adına çok daha basit şekilde dizayn edilen işletim sistemi, her zaman aktif ekran özelliğini de artık kullanıcıların tercihine bırakacak. Yani kullanıcılar dilerlerse ekrana dokulduğunda yada ekran kaldırıldığında cihazın açılmamasını sağlayabilecek.







Bu konsept tasarımını incelediğimizde Apple'ın olası bir iOS 12 işletim sistemi sürümü sunduğunda bu konsept tasarımı kullanırsa eğer harikalar yaratacağını söyleyebiliriz.


iOS 12'nin muhteşem konsept tasarımı göz kamaştırdı
 
  • Beğen
Tepkiler: PALA.


MaxipmaN

Üye
ios 6 teması olsa kesin ıphone alırdım. se bile olur.
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra


Üst Alt