iOS 11'e dair izler görülmeye başlanıldı!

Sponsorlu Bağlantılar

TheNightMare.

TheNightMare.

Moderator
    Konu Sahibi
iOS 11'e dair izler görülmeye başlanıldı!
Akıllı cep telefonu ile tablet bilgisayar üretiminin en önemli isimlerinden birisi olan Apple'ın WWDC 2017'de tanıtmayı planladığı iOS 11 işletim sistemine ait ilk izler webte görüldü.

Akıllı cep telefonu sektörü ile tablet bilgisayar sektörünün haliyle en iddialı isimlerinden birisi olarak karşımıza Apple firması çıkarken iki pazarda da yakaladığı başarının nedeni olarak ise profesyonel olarak geliştirdiği iOS işletim sistemi gösteriliyor. Bu işletim sisteminin 11. ana sürümü olan iOS 11'in Pazartesi günü itibariyle düzenlenecek olan WWDC 2017 etkinliğinde tanıtılması beklenilirken,şimdiden işletim sistemine ait webte izler görülmeye başlanıldı.




Yaklaşan etkinlik öncesinde Google Analytics verilerindeki izleri gözler önüne seren iDropNews, şimdiden iOS 11 yüklü 50'den fazla cihazın sitelerini ziyaret ettiğini ve işletim sisteminin test aşamasında olduğunu gözler önüne serdi. Gerçekleştirilen ziyaretleri konum itibariyle California Sunnyvale ve California Cupertino üzerinden yapıldığı gözlemlenilirken, iOS 11 işletim sistemli cihazların iPhone 8 ile iOS 11 konsept haberlerini ziyaret etmesi de dikkat çekti.

Bu haberlerin ziyaret edilmesi akıllara Apple'ın sızdırıldığı iddia edilen haberleri yada konsept görüntülerini takip ederek müşterilerin beğenileri odağında bir işletim sistemi yada yeni bir iPhone 8 geliştirmeyi planladığı soru işaretini getirdi. Bakalım Apple WWDC 2017 etkinliği kapsamında tanıtacağı iOS 11 işletim sistemiyle birlikte bizlere neler vaat edecek?
 
Son düzenleme:

Benzer Konular



Üst Alt