iOS 11'de uçak modu tercihleri de güncellenecek

Sponsorlu Bağlantılar

TheNightMare.

TheNightMare.

Moderator
    Konu Sahibi
iOS 11'de uçak modu tercihleri de güncellenecek
Apple tarafından geliştirilmekte olan ve büyük bir merakla beklenilen iOS 11 işletim sistemi, oldukça önemli yeniliklerle karşımıza çıkacak. İşte Uçak Modu'nda gerçekleştirilecek olan yenilik.


Teknoloji dünyasının en önemli ismi konumunda yer alan Apple firması, tablet bilgisayar ve akıllı telefon modellerinde kullandığı iOS işletim sistemini güncellemek adına kollarını sıvadı. Kısa bir süre içerisindeiOS 11 işletim sistemiyle karşımıza çıkmayı planlayan firma, bu işletim sisteminde her alanda farklı değişikliklerin altına imza atmayı amaçlıyor.


Bu bağlamda iOS işletim sistemindeki Uçak Modu'nu güncellemeyi amaçlayan Apple, oldukça basit gözüken ama önemli olan bir yeniliğin altına imzasını attı. iOS'un tüm sürümlerinde Uçak Modu aktif olduğunda sadece GSM sinyalleri değil, Wi-Fi ve Bluetooth gibi birçok sinyalin kesilmesini sağlıyordu.


Ancak yeni güncelleme ile birlikte cep telefonlarında Uçak Modu'nu aktif hale getirecek olanlara manuel bir seçenek sunulacak. Uçak modu aktif edildiğinde GSM sinyallerinin alınması kesinlikle sonlanacakken, Bluetooth ve Wi-Fi sinyallerini kapatmak ise sizlerin tercihine bırakılacak.
 


Üst Alt