iOS 11.2.5 beta 7'de kullanıma sunuldu!

Sponsorlu Bağlantılar

TheNightMare.

TheNightMare.

Moderator
    Konu Sahibi
iOS 11.2.5 beta 7'de kullanıma sunuldu!
Apple gerçekleştirdiği resmi açıklama ile birlikte test ettiği iOS 11.2.5 işletim sisteminin beta 7 sürümünü kullanıma sunduğunu duyurdu.

iOS 11 ile birlikte eleştiri oklarının bir anda odağında yer almayı başaran Apple firması, özellikle işletim sisteminin performans kaybı ve hızlı şarj tüketimi nedeniyle tepkileri üzerine çekmişti. Bu bağlamda ardı ardına yayınladığı güncellemelerde performans arttırımı ve hızlı şarj tüketimi sorunlarına cevap bulan şirket, hata düzeltmeleri ile güvenlik güncelleştirmelerinin üzerinde de çalışıyor.



iOS 11.2.5 işletim sistemiyle birlikte yenilenmiş AirPlay teknolojisiyle birlikte karşımıza çıkmayı hedefleyen şirket, bu teknolojiyi özellikle Appletarafından geliştirilen HomePod akıllı hoparlöründe kullanmayı hedefliyor. Teknoloji sayesinde kendi ürünlerinde daha profesyonel bir ses kalitesi sunmayı hedefleyen şirket, işletim sisteminin altıncı betası ardından 2 gün geçmesine rağmen yedinci beta sürümünü yayınladı.



iOS 11.2.5 beta 7 nasıl yüklenir?
Bu işletim sisteminin altıncı betasını telefonunuza yüklemek istiyorsanız Apple Geliştirici Programı'na kayıt yaptırmanız ve daha sonra tıpkı güncelleme yapar gibi bu sürüme ulaşmanıza imkan tanınıyor.

iOS 11.2.5 Beta 7 hangi cihazlara yüklenebilir?
iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 5s, iPhone SE, iPad Pro 9.7, iPad Pro 10.5, iPad Pro 12.9, iPad 9.7, iPad Air 2, iPad Air, iPad mini 4, iPad mini 3, iPad mini 2 ve iPod Touch (6. nesil) modelleri bu güncellemeyi kolaylıkla cep telefonlarına yükleyebilir...
 
  • Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2619136

Benzer Konular



Üst Alt