İnterli Emre, K. Erciyese imza attı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
seriFBurak

seriFBurak

Üye
    Konu Sahibi
İnterli Emre, K. Erciyese imza attı

Sakaryaspor'un başarılı orta saha oyuncusu Emre Toraman ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Cumartesi yapılan kongrede renklerini İtalyan ekibi İnter gibi mavi ve siyah olarak değiştiren, amblemini yenileyen Kayseri temsilcinninin yeni formaları henüz hazırlanmadığı için Emre'ye bir mağazadan alınan ve üzerinde İnter logosu bulunan forma giydirildi. Bu durum kimilerini şaşırtırken espiri arayan basın mensuplarıın ekmeğine yağ sürdü. Ve İnterli Emre'nin Kayserispora imza atışı büyük bir iştahla görüntülendi..

Kulüp tesislerinde gerçekleştirilen imza töreninde konuşan 2. Başkan Erol Bedir, ilk etapta mutlaka alınması istenen futbolculara imza attırdıklarını ve bu imzaların devamının geleceğini belirtti.

Erciyesspor'un başarısı ve ligde kalıcı olabilmesi için her türlü fedakarlığı yapacaklarını kaydeden Bedir, birkaç gün içerisinde ilk etap transfer çalışmalarını tamamlayacaklarını ancak oyuncularla görüşmelerin devam edeceğini açıkladı.

Erciyesspor ile anlaştığı için mutlu olduğunu ifade eden Emre Toraman ise, takım halinde başarılı olacaklarına inandığı için Erciyespor'u tercih ettiğini vurguladı.

Yöneticilerin kendisinin transferi için çok büyük fedakarlıklara katlandığını ve bu durumun kendisini etkilediğine değinen Toraman, kendisine güvenenlerin yüzünü kara çıkartmayacağını ve başarılı olmak için elinden geleni yapacağını söyledi.

Bu arada Emre Toraman, Erciyesspor'un renklerinin değişmesi nedeni ile İtalya'nın İnter takımı formasını giyerek sözleşmeyi imzaladı.

Daha önce Sarı-Kırmızı olan takımın renklerinin geçtiğimiz hafta sonu Mavi-Siyah olarak değiştirilmesi sonrasında forma yaptırılamadığı ve bu nedenle aynı renklere sahip İnter takımının forması ile sözleşmeye imza atıldığı belirtildi.
 


.ıl[ uluc ]lı.

Üye
Rezillik...
Türk kulübüne yakışmadı.... :nono:
 

the_patriot

Üye
interden erciyese bir başarının öyküsü :artı: :artı:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Baskentliia
Cevap
2
Görüntüleme
402
redo99
Baskentliia
Cevap
1
Görüntüleme
440
Haydar
CABBAR
Cevap
0
Görüntüleme
443
CABBAR
Akıncı
Cevap
1
Görüntüleme
417
eşref gümüşsay
Haydar
Cevap
2
Görüntüleme
367
Haydar


Üst Alt