Windows 10 Intel Yonga Seti Nasıl Güncellenir?

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 2526643

Silinen Üye 2526643

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Intel Yonga Seti Nasıl Güncellenir?
İnternette denk geldiğim bir rehberde INF update utility indirip çalıştırdan açarak sonuna -overall komutu ekleyin hepsini kurar diyor. Fakat ben bunu yapsam da bir yükleme çubuğu doluyor ne chipset var ne birşey . Yani , intel yonga seti nasıl güncellenir ?
 


PALA.

PALA.

Üye
Ne yaptın @tuna200 gidip Recep'i izleyip deneme mi yaptın. Onların yazdığı o komut güncel cihazlarda düzgün çalışır, eski cihazlarda bişey bekleme. Yonga seti sürücüsünü üreticinin sitesine bak orada varsa yükle, zaten windows eksik bir sürücü olursa uyarı veriyor aygıt yöneticisinde. Bu sürücü meselesine çok kafa yorma, windows 10 çok geniş bir alt yapıya sahip, içeriğindeki sürücüler özellikle eski sistemler için gayet yeterli. Misal -overall komutu ile RST de güncellendi diyelim, çok bir uçurum fark olmaz, microsoftun kendi sürücüsü de ondan aşağı kalır yanı yok, umarım anlamışsındır.
 
  • Beğen
Tepkiler: MAERKEK ve Silinen Üye 2526643
Silinen Üye 2526643

Silinen Üye 2526643

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Mesaj alınmıştır :) . Teşekkürler .
Mesaj birleştirildi:

Bu arada üreticinin sitesinde en son 2014'te yayınlanmış . Onun setup dosyasını açıyorum arkaplanda çalışıyor görüntüde sonuç yok .

Edit: Yüklemeye çalıştığınızdan daha yenisi yüklü diyor , dediğiniz gibi formatla birlikte geleni kullanacağım . Ama çok fark edecekse donanım kimliğiyle tek tek güncelleyebilirim :hmmm
 
Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: MAERKEK ve PALA.


Üst Alt