Instagram'da Sesli Mesaj Gönderme

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Instagram'da Sesli Mesaj Gönderme
Milyonlarca aktif kullanıcısı olan en büyük sosyal medya platformlarından biri olan Instagram geçtiğimiz aylarda gelen yeni güncellemeler ile belkide birçok kullanıcının ilgisini çekecek olan ses kaydı özelliğine kavuştu. Yazılı ve görsel paylaşım platformu bu sayede insanların birbirlerine uygulama üzerinden ses kaydı göndermelerine imkan sağladı.

Instagram Sesli Mesaj Nasıl Gönderilir ?

Instagram uygulamasına Apple veya Android cihazınız üzerinden giriş yapın. Daha sonrasında Instagram sesli mesaj göndermek istediğiniz kişi ile olan sohbetinizi açın. Ardından aşağıdakine benzer bir mikrofon görseli göreceksiniz. Bu tuşa bastıktan sonra uygulama sizin telefonunuz üzerindeki mikrofonu kullanarak ses kaydı almaya başlayacaktır.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız


Ses kaydı alma işlemi tamamlandıktan sonra sol tarafta yer alan çöp kutusu butonuna basarak ses kaydını iptal edebilir yani silebilirsiniz. Dilerseniz sağ tarafta çıkacak olan yukarıya doğru bakan ok butonuna basarak ses kaydını gönderebilirsiniz.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız


Dilediğiniz kadar ses kaydı alabilir ve sevdiklerinize gönderebilirsiniz. Özellikle yazmakta zorlanan kişilerin bir hayli işine yarayacak olan bu özellik şuanda milyonlarca kişi tarafından aktif bir şekilde kullanılıyor.
 

Ekli dosyalar



Üst Alt