Instagram Son Görülme Nasıl Kapatılır ?

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Instagram Son Görülme Nasıl Kapatılır ?
Dünya devi Facebook'un satın almasının ardından sayısız güncelleme ile kullanıcıların beğenisini toplamaya devam eden dünyaca ünlü sosyal medya platformu Instagram sahip olduğu bazı özellikler ile de kullanıcıların bazen canını sıkabiliyor. Platform üzerinde yer alan can sıkan özelliklerden biri olan Instagram son görülme özelliği sayesinde kimin en son ne zaman Instagram'a girdiğini rahat bir şekilde görebiliyorsunuz. Tıpkı Whatsapp'ta olan son görülme özelliği ile benzer mantıkta çalışan sistem size istediğiniz kişinin en son ne zaman Instagram hesabına giriş yaptığını gösteriyor.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Elbette sosyal medya devi kullanıcıların sesini dinlemiş olacak ki bu özelliği dileyen kullanıcıların kapatmasına olanak sağlıyor. Bu yazımda sizlere kısaca Instagram son görülme nasıl kapatılır ? Onun cevabını vereceğim. Eğer sizde Instagram kullanıyorsanız ve başkalarının sizin en son ne zaman Instagram'a girdiğini görmesini istemiyorsanız aşağıdaki basit yöntemle son görülme ayarını kapatabilirsiniz.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Öncelikle cihazınız üzerinden Instagram uygulamasına giriş yapın. Daha sonrasında sağ alt kısımda yer alan insan figürüne dokunun ve kendi profilinizin olduğu sayfaya girin. Ardından sağ taraftaki açılır menü üzerinden uygulamanın ayarlarına girin. Burada biraz aşağıya kaydığınız zaman "Hareket Durumu" adı altında bir ayar olduğunu göreceksiniz. Bu ayara tıklayın. Daha sonrasında karşınıza gelen "Hareket Durumunu Göster" ayarını eğer açık ise kapatın. Bu ayarı kapattıktan sonra Instagram son görülme özelliğini devre dışı bırakmış olacaksınız.
 

Ekli dosyalar



Üst Alt