"İnşallah bu hafta takımla idmana çıkarım"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
"İnşallah bu hafta takımla idmana çıkarım"


[h=2]Beşiktaş'ın genç futbolcusu Oğuzhan Özyakup, bu hafta takımla birlikte antrenmanlara çıkmayı umduğunu söyledi.[/h]
Beşiktaş'ın genç futbolcusu Oğuzhan Özyakup, bu hafta takımla birlikte antrenmanlara çıkmayı umduğunu söyledi.
Siyah-beyazlı futbolcu, BJK TV'ye yaptığı ve kulübün internet sitesinde yer alan açıklamasında, 3 haftadır kasığında bir sertleşme olduğunu belirterek, ''İdmanlara öyle çıktım. Ağrı azdı. Kardemir Karabükspor maçından sonra ağrı biraz arttı. Son bir buçuk haftadır 20 dakika ayrı koşu idmanı yapıyorum. Şimdi Allah'a şükür çok iyiyim. İnşallah bu hafta takımla idmana çıkarım'' dedi.
"İSTANBUL'DAN ÇOK MEMNUNUM"
Teknik direktör Samet Aybaba'nın da kendisiyle çok ilgilendiğini kaydeden Oğuzhan Özyakup, İstanbul'daki hayatıyla ilgili bilgiler de vererek, ''İstanbul çok güzel bir şehir. Avrupa'dan arkadaşlar İstanbul'u ilk duyduklarında beğenmediler ama buraya geldikten sonra çok başka bakıyorlar İstanbul'a. Çok memnunum, çok kolay ayak uydurabildim. Twitter hesabım var, ama bir kaç tane sahte hesapta var. Benimki '@ozyakup', bu benim resmi twitter hesabım. Taraftarlar buradan beni takip edebilirler'' diye konuştu.

KORAY YILDIZ: EN İYİ ŞEKİLDE FIRSATI KULLANMAYA ÇALIŞIYORUM
Beşiktaş'ın bir diğer genç futbolcusu Koray Yıldız ise teknik direktör Samet Aybaba'nın Boluspor maçında kendisine verdiği şansı en iyi şekilde değerlendirmeye çalıştığını söyledi.

"SAMET HOCA BANA GÜVENDİ"
Samet Aybaba'nın Boluspor ile yapılan özel maçta forma şansı verdiği genç futbolcu, ''Belki de hiç kimse benden Boluspor maçındaki performansı beklemiyordu. Allah'a şükürler olsun, herkesi şaşırttığımı düşünüyorum. Samet hocam sağ olsun bana güvendi. Bir şans verdi. Ben de bu şansı elimden geldiğince en iyi şekilde değerlendirmeye çalıştım. Onun sonucunu da aldım. İnşallah burada devam ederim bütün antrenmanlara'' dedi.
"SAHADA SAKLANACAK YER ARADIM"
Koray Yıldız, ''Boluspor maçında ilk 10 dakika sahada saklanacak yer aradım. Ama 10 dakikadan sonra şükürler olsun her şey yerine oturdu. Şimdi yine biraz heyecan var ama yavaş yavaş alışıyorum tabi. Heyecan antrenmanlarla gidecek zaten, o zaman maça daha rahat çıkacağım'' ifadelerini kullandı.
"HATA YAPINCA İBRAHİM AĞABEY MOTİVE EDİYOR"
Takım içindeki dostluğun antrenmanlara da yansıdığını anlatan Koray Yıldız, ''Mesela ben bir hata yapınca İbrahim ağabey beni motive ediyor. Motive etmese belki ben hep o hatada kalacağım. Ama sağ olsunlar hep motive ediyorlar. Benim için de çok daha iyi oluyor burada olmak'' diye konuştu.
 
haltie

haltie

Üye
Çok yetenekli bir oyuncu
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

scarface006
Cevap
0
Görüntüleme
243
scarface006
Akıncı
Cevap
0
Görüntüleme
368
Akıncı
Kingmortall
Cevap
1
Görüntüleme
375
DiaBLoS


Üst Alt