İnönü'de rakip Konyaspor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

OğuzcanAbi

Üye
    Konu Sahibi
İnönü'de rakip Konyaspor
Geçtiğimiz hafta Gençlerbirliği'ni yenerek rahat bir nefes alan Beşiktaş bugün sahasında Konyaspor'u ağırlayacak. Türkiye'nin Spor Sitesi NTVSPOR.NET saatler öncesinden Fiyapı İnönü Stadı'nın çevresine giderek atmosferi sizlere an be an yaşatacak.



Spor Toto Süper Lig'de geçtiğimiz hafta deplasmanda Gençlerbirliği'ni 2-0 yenerek rahat bir nefes alan Beşiktaş sahasında son haftalarda yükselen bir form grafiği sergileyen Konyaspor'u ağırlıyor.
Lider Trabzonspor'un 9 puan gerisinde, 20 puanla 6. sırada 13. haftaya giren "Kara Kartallar", 9 puanla 15. sıradaki Konyaspor'u yenerek, gelecek haftaki Galatasaray derbisi öncesi moral bulmak amacında. Beşiktaş'ta sarı kart cezalısı Guti ile sakatlıkları bulunan Bobo ve Nihat bugünkü maçta forma giyemeyecek. Siyah-beyazlılarda ayrıca Ekrem ve Ferrari'nin de tedavileri sürüyor.
Fiyapı İnönü Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak maçı hakem Halis Özkahya yönetecek. NTVSPOR.NET saatler öncesinde İnönü Stadı etrafından son gelişmeleri sizlere aktaracak ve atmosferi an be an yaşatacak.
Gençlerbirliği maçında forvet hattında Quaresma'yı oynatan Alman teknik adam, Portekizli yıldızı orta sahada görevlendirecek ve Bobo'nun yokluğunda Nobre ile gol arayacak. siyah-beyazlılar'da İspanyol yıldız Guti kart cezası nedeniyle Konyaspor maçında forma giyemeyecek. Beşiktaş'ın son antrenmanında tedavileri süren Ekrem Dağ, Nihat Kahveci, Sivok, Ferrari ve Bobo yer almadı.
Beşiktaş'ın Konyaspor karşısına şu 11 ile çıkması bekleniyor: Rüştü, Hilbert, İbrahim Toraman, Ersan, İbrahim Üzülmez, Ernst, Aurelıo, Tabata, Holosko, Quaresma, Nobre
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

DiaBLoS
Cevap
0
Görüntüleme
249
DiaBLoS
DiaBLoS
Cevap
0
Görüntüleme
295
DiaBLoS
phasan
Cevap
2
Görüntüleme
491
phasan
jojo_va
Cevap
0
Görüntüleme
478
jojo_va
@Safak
Cevap
0
Görüntüleme
475
@Safak


Üst Alt