İnönü'de Beşiktaş için kırılma anı!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CryDaqqeR

CryDaqqeR

Üye
    Konu Sahibi
İnönü'de Beşiktaş için kırılma anı!

Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında Beşiktaş kendi saha ve seyircisi önünde Gençlerbirliği ile karşı karşıya gelecek.


Fİ Yapı İnönü Stadu'nda saat 19:00'da başlayacak zorlu mücadeleyi Barış Şimşek yönetecek. Şimşek'in yardımcılıklarını Mehmet Kısal ve Mehmet Metin yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Mürvet Sezer.

BEŞİKTAŞ PUAN KAYIPLARINA SON VERMEK İSTİYOR

Spor Toto Süper Lig'de son 4 haftada sadece 1 puan alabilen Siyah Beyazlı ekip ligde yaşadığı kötü gidişe dur demek istiyor. Bir sonraki hafta ezeli rakibi Galatasaray ile karşılaşacak olan Beşiktaş İnönü Stadı'nda Gençlerbirliği'ni yenerek hem moral bulmak hem de lider ile arasındaki puan farkını koruma amacında.

MUHTEMEL 11'LER

BEŞİKTAŞ

Cenk
Ekrem
Sivok
Egemen
Tanju
Necip
Ernst
Veli
Fernandes
Quaresma
Almeida

GENÇLERBİRLİĞİ
Ramazan
Cem Can
Kulisic
Aykut
Mehmet Sedef
Hurşut
Soner
Azofeifa
Özgür
Yasin
Herve Tum

STAT: Fİ YAPI İNÖNÜ
SAAT: 19:00
HAKEM: BARIŞ ŞİMŞEK
YAYIN: LİGTV&Sporx Canlı Anlatım Servisi

BEŞİKTAŞ'TA ÜÇ İSİM KRİTİK SINIRDA

Beşiktaş'ta 3 sarı kartı bulunan Ernst, Fernandes ve Tanju Gençlerbirliği maçına diken üstünde çıkacaklar. Ligin 28. haftasında Türk Telekom Arena'da Galatasaray'a konuk olacak Siyah Beyazlı ekipte bu üç oyuncu sarı kart görmeleri halinde Galatasaray maçında forma giyemeyecekler. Bu arada Beşiktaş'ta Rüştü, Hilbert ve İsmail Köybaşı sakatlıkları sebebiyle Gençlerbirliği karşısında forma giyemeyecekler.

BAŞKENT TEMSİLCİSİNDE DÖRT SAKAT

Ligin ilk yarısında Ankara 19 Mayıs Stadı'nda 2-0 geriye düşmesine rağmen toparlanip Beşiktaş'ı 4-2 yenmeyi başaran Gençlerbirliği'nde 4 oyuncu Beşiktaş mücadelesinde forma giyemeyecekler. Sakatlıkları süren Duri,Emre, Mehmet Akgün ve Oktay zorlu mücadelede takımlarını yalnız bırakacaklar.

78. RANDEVU


Öte yandan iki takım lig tarihinde 78. kez karşılaşacaklar. Geride kalan 77 maçta Beşiktaş 43, Gençlerbirliği'nin 6 galibiyet alırken, 28 maç da berabere sonuçlandı.

Siyah-Beyazlıların geride kalan 77 maçtaki toplam 123 golüne, Kırmızı-siyahlı ekip 55 golle yanıt verdi. Ligin ilk yarısında 6 Kasım tarihinde Ankara'da oynanan müsabakayı Gençlerbirliği 4-2 kazanmıştı.

kaynak sporx
 
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Mutlaka kazanmaları gereken bir maç ...:oke:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt