İnönü de Çağdaş komedisi.....

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
İnönü de Çağdaş komedisi.....
A Milli Takım'ın hocası Yanal; Rıza Çalımbay'a, Çağdaş'ı G.Birliği maçında oynatıp oynatmayacağını sordu. 'Evet' yanıtını alınca maçı izlemeye İnönü'ye gitti. Ama genç yıldız 18'de yoktu.

A Milli Takım Teknik Direktörü Ersun Yanal, lig maçlarını özellikle de derbileri tribünde izlemediği için eleştiriliyor. Ama A Milli Takım'ın teknik direktörü önceki gün oynanan İstanbulspor-A.Gücü ve Beşiktaş-G.Birliği maçlarını yerlerinde izledi. Ancak Ersun Yanal'ın, Beşiktaş- G.Birliği maçını izlemek istemesinin farklı bir nedeni vardı. O da Beşiktaşlı Çağdaş'ı mercek altına almaktı. Karşılaşmadan önce Yanal'ın, Beşiktaş Teknik Direktörü Rıza Çalımbay'a Çağdaş'ı oynatıp oynatmayacağını sorduğu ve Çalımbay'dan "Oynayacak" yanıtını aldıktan sonra İnönü'ye geldiği ifade edildi.

Davala'yı da izleyemedi
Ama siyah-beyazlı ekibin teknik direktörü Çağdaş'ı ilk 18'e almamıştı. Yanal böylece genç futbolcuyu izleyememiş oldu. Yanal daha önce de Almanya'da W.Bremen'de oynayan Ümit Davala'yı izlemek istemiş, fakat bu futbolcu da kadroda olmadığı için hedefine ulaşamamıştı.
 


Gokhan43

Gokhan43

Üye
Bence Ersun hocanın izleme seyleri tıras.Bidahaki kadrolara cagrılır bence sonucta kafaya koymusa benziyor...Bu davranısı ile...
 

MiCoX

Üye
:)
 

karakartal

Üye
çağdaş kadrodaydı Rıza hoca onu 38.dakikada oyundan aldı.
 

Nicolas_Anelka

Üye
ersun yanal cagdası alıp ne yapacak yaw baska adam yokmus gibi bosuna yorulmus
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt