Iniesta: "El Clasico rekabeti buraya yansımaz"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Iniesta: "El Clasico rekabeti buraya yansımaz"
İspanya Milli Takımı ve Barcelona orta saha oyuncusu Andres Iniesta, El Clasico rekabetinin milli takıma yansımayacağını söyledi.

Marca gastesine yaptığı açıklamada Gerard Pique ile Sergio Ramos arasında yaşananların geride kaldığını açıklayan Iniesta, "Bu tartışmalar artık geride kaldı. Milli takıma herkes odaklanmış durumda ve bundan sonra El Clasico rekabetinin buraya taşınacağını sanmıyorum. Buraya zafer kazanmaya geldik." diye konuştu.

Sağlığıyla ilgili sorulan soruya "oldukça iyiyim" diyerek cevaplayan Katalan oyuncu, "Kendimi çok iyi hissediyorum. Oynamak için en doğru zamanlar. Dünya Kuaspı ve Euro 2008'de ufak tefek sağlık sorunlarım vardı fakat şimdi hiçbir problemim yok. Oldukça iyiyim." dedi.

İtalya mücadelesinin kendileri için dönüm noktası olacağına dikkat çeken Barcelonalı, "İtalya maçı oldukça önemli. O maç bizim için dönüm noktası. Kendimize güvenimiz yerinde. Daha önce iki büyük kupa kazanarak buraya gelmek bize olumlu yansıyor. Kupa kazanma huyumuzu devam ettirmek istiyoruz. Fakat her maçı tek tek ele almalıyız. İlk olarak İtalya maçını kosantre olmalıyız." şeklinde konuştu.

Iniesta, İspanya formasıyla bugüne kadar çıktığı 64 maçta 11 gol atma başarısı göstermişti.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt