(Inhale)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Burak

Üye
    Konu Sahibi
(Inhale)
İzlandalı Balthasar Kormákur'un yıldızlarla dolu son filmi, ülkesi dışında çektiği ilk, İngilizce çektiği ikinci film.

Konusu
Bir yandan ünlü ve zengin bir adama açılan seks suçlaması davasına yoğunlaşmak zorunda kalan Paul, diğer yanda da kızını kurtarmak için çeşitli yöntemleri araştırmaktadır. Her iki ciğerinin birden değiştirilmesi gereken ve organ nakli için sıra bekleyen Chloe'nun durumu gittikçe kötüleşmektedir. Doktor Rubin (Rosanna Arquette) onlara Chloe'nin hayatını kurtarmak için elinden hiçbir şey gelmeyeceğini söyler ama eğer yeterli paraları varsa, organ donörü bulmanın başka yolları da olduğunu anlatır.
Kızlarının hayatını kurtarabilmek için yasaları çiğnemek zorunda kalabilecekleri gerçeği karşısında şaşkına dönen Paul, tavsiye almak üzere yakın arkadaşı James Harrison'a (Sam Shepard) danışır. Harrison, Meksika'daki Tijuana şehrinde organ nakliameliyatları gerçekleştiren gizemli doktor Navarro (Vincent Perez) hakkında bilgisi olduğunu söyler ama bu işin peşinden koşarsa, elindeki her şeyi, ününü, kariyerini ve hatta hem kendisinin hem de kızının hayatlarını kaybedebileceği gerçeğini hatırlatır.

Kafası karışmış ve adeta çılgına dönmüş Paul ve Diane riski göze alarak söz konusu doktoru bularak, eğer mümkünse Chloes'nun hayatını kurtarmaya karar verirler. Bu karar onları Meksika'nın en karanlık işlerinin döndüğü yeraltı dünyasına götürecektir. Paul'ün araştırmaları sonunda onu yozlaşmış bir Meksika'lı polis memuru Aguilar'a (Jordi Molla) ve aslında Dr. Navarro naki ameliyatlarını bağış yöntemiyle değil, zorla ele geçirdiği insalrdan ölümlerine pahası çaldığı gerçeğine ulaştırır.
Uluslararası organ mafyasıyla karşı karşıya gelen Paul kendi kızını kurtarmakla, bu suçu ortaya çıkararak yüzlerce çocuğun hayatını kurtarmak arasında bir seçim yapmak zorunda bulur.


Gösterim tarihi: 29.Ekim.2010
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Cevap
29
Görüntüleme
734
gonyalı
Cevap
0
Görüntüleme
746
Cevap
0
Görüntüleme
519


Üst Alt