İngiltere bu maçı bekliyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pegasus™

Pegasus™

Üye
İngiltere bu maçı bekliyor


İngiltere Premier Lig'in iki ezeli rakibi Manchester United ile Manchester City, 20 Eylül Pazar günü oyanancak derbi maçında 154. kez karşı karşıya gelecek.



İki takım arasında oynanan toplam 153 maçta Manchester United, 61 galibiyet ile rakibine üstünlük sağlarken, Manchester City'nin 41 galibiyeti bulunuyor. 153 maçın 49'unda ise taraflar birbirlerine üstünlük sağlayamadı.

Ligde oynanan son 5 maçta ise Manchester United'ın ezeli rakibi karşısında 3 galibiyeti bulunurken, bu maçlarda berabere biten karşılaşma bulunmuyor. Manchester United, ligde oynadığı 5 maçta 12 puan ile 2. sırada yer alırken, aynı puanlı Manchester City bir maç eksiğiyle 3. sırada yer alıyor. Old Trafford'daki maçta, ev sahibi Manchester United'da sakat Van der Sar, Gabriel Obertan ve Owen Hargreaves kadroda yer almazken, forma giymesi belirsizliğini koruyan Rio Ferdinand'ın yerine Jonny Evans'ın oynayabileceği belirtildi.

Manchester City'de ise sakatlıkları bulunan Robinho, Benjani Mwaruwari ve cezalı Emmanuel Adebayor forma giyemeyecek. Manchester United'dan ezeli rakibi Manchester City'e transfer olarak dikkatleri üzerine çeken Arjantinli Carlos Tevez'in ise forma giyip giymeyeceği maç saatinde belli olacak.

Öte yandan, Manchester United'ın ''Sir'' unvanlı teknik direktörü Alex Ferguson, yaptığı açıklamada, Tevez'in bu maçta oynayıp oynamamasının önemli olmadığını ifade ederek, ligdeki asıl rakiplerinin Liverpool olduğunu söyledi.

Manchester City Teknik Direktörü Mark Hughes ise Manchester United'in geçen sezona göre daha zayıf bir kadrosunun olduğunu belirterek, maç için iddialı olduklarını söyledi.
 
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Maç 4-3 Kırmızı Şeytanların üstüğünlüyle sona erdi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt