İngilizceniz Kötü Ve Geliştirmek Mi Istiyorsunuz

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Clausius Clapeyron

Üye
    Konu Sahibi
İngilizceniz Kötü Ve Geliştirmek Mi Istiyorsunuz
Microsoft un yaptığı "[email protected]" botu sayesinde bilmediğiniz tüm konular hakkında bilgi sahibi olabilir ve İngilizcenizi geliştirebilirsiniz. Yapmanız gereken bu adresi kişi listenize eklemek ve sohbet etmek. Unutmayın karşınızdakini kzıdırmayın kaçabilir heran

Örnek bir konuşma:

siz:
who is Ataturk?

Encarta® Instant Answers:
Mustafa Kemal Atatürk (1881-1938), Turkish soldier, nationalist leader, and statesman, who founded the republic of Turkey and was its first....
: In 1934, the Grand National Assembly honored him with the name Atatürk, meaning ”Father Turk.”
Atatürk”s ideological principles, known as ”Kemalisms,” include republicanism, secularism, populism, nationalism, statism, and reformism, and are still considered the ideological foundation of modern Turkey.

siz:
do you know izmir?

Encarta® Instant Answers:
İzmir, formerly Smyrna, city and seaport in western Turkey, capital of İzmir Province, at the head of the Gulf of İzmir. İzmir is one of the chief....
I can”t show you the results since you don”t have the Encarta application open. Type ”Invite me” to open it.

BuqraFeb

Üye
bu gercekmi yaw ekledim olmadı =)

Clausius Clapeyron

Üye
    Konu Sahibi
gerçek ama nedense bazı kişilerde çalışmıyor

BuqraFeb

Üye
evet bi türlü calıstırıamadım her turlu farklı msnden denedim olmadı cokta merak etmistim =)

buseeeee

Üye
bende calıstı cok ii sayılmaz ama işe yarayabılır...

mAd_girL

mAd_girL

Üye
bi kaç kez daha verildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...