İngiliz Ordusunda Dayak Vahşeti

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haberci

Haberci

Üye
    Konu Sahibi
İngiliz Ordusunda Dayak Vahşeti
''News of the World'' gazetesi İngiltere'de askere yeni alınan gençlerin çırıl çıplak bir şekilde askerler tarafından dövüştürüldükleri görüntüsünü verince ortalık karıştı.
<div align="center"></div>
İngiltere&#39;de tabloit boyutlarında yayımlanan pazar gazetesi &#39;&#39;News of the World&#39;&#39;, kraliyet deniz piyadelerinde bir grup askerin diğerlerini baskı ve tehditle sindirdiğini, aşağıladığını ve dövdüğünü öne sürdü.
<div align="center"></div>
Savunma Bakanlığı&#39;nın gazetenin ele geçirdiği bazı görüntüleri
yayımlamasının ardından olayla ve iddialarla ilgili kapsamlı bir
soruşturma başlattığı belirtilen haberde, bu görüntülerde dövülen bir
deniz piyadesinin baygın olduğunun dikkat çektiği belirtildi.
<div align="center"></div>
Haberde, &#39;&#39;Deniz Kuvvetleri Komutanlığı&#39;nın Plymouth yakınlarındaki
Bickleigh kıtasında çekildiği belirtilen görüntülerde tümüyle soyulmuş
iki erkeğin çıplak olarak dövüşmeye zorlandığının görüldüğü, daha
sonra 42. komando birliğinden bir komutanın, dövüştürülenlerden
birinin yüzünün ortasına tekme attığı&#39;&#39; belirtildi.

Bunları izleyen 40 deniz piyadesinin de çıplak olduğu kaydedilen
haberde, görüntüyü çekerek gazeteye ileten askerin, bunun bir sarhoş
eğlencesi olmaktan öteye geçtiğini ve genç askerlerin soyulup
dövüşmeye zorlanırken, aynı zamanda korkutulup aşağılandığını
söylediği bildirildi. Savunma Bakanlığı sözcüsü, iddialar üzerine yaptığı açıklamada, ordu karargahında baskı ve kötü muamelenin asla kabul edilemeyeceğini söyledi. Görüntülerin herhangi bir eğitim ya da tatbikat sırasında çekilmediğinin belirgin olduğunu kaydeden sözcü, bunların hangi
şartlarda çekildiğini ortaya çıkaracaklarını ifade etti.

aa
 


cllgr

cllgr

Üye
pislikler bu ingilizler vede avrupalılar insan haklarından bahsederler kendileri uygulamazlar.medeni olduklarını söylerler insanlıkdan bi haberler.
 
Haberci

Haberci

Üye
    Konu Sahibi
Bu görüntüler bu akşam haber bültenlerinde yayınlanınca çok konuşulacak.Tam bir vahşet ve insanlık dışı uygulamalar var.Tabii ki sansürlü...
 
van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Akşam haberlee bakamayacğımdan dolayı malum maç var..
 
darkred

darkred

Üye
walla bize laf söyleyenler kendi lkelerinde ne olup bitio bilmiyolar yada çok iyi örtpas ediyolar olayları.sonrada türkiye geri kalmış bir ülke oluyo.anlayamıyorum
 
Haberci

Haberci

Üye
    Konu Sahibi
İngiltere ordusunda ikinci video krizi
İngiliz Kraliyet Ordusu&#39;nda, kıdemli askerlerin acemi askerlere şiddet uyguladığını gösteren görüntülerden sonra, deniz piyadeleri arasındaki şiddeti içeren ikinci bir video filmi ortaya çıktı.
29 Kasım 2005 22:59

The Sun gazetesi, Somerset&#39;teki üste acemi askerler için yapılan törenden çekildiği belirtilen fotoğrafları yayınladı. Daha sonra kısmen televizyondan yayınlanan görüntülerde, çıplak askerlerin çamurda güreştikleri ve duvara karşı sıraya girdikleri görülürken, askerlerin yumurta yağmuruna tutulduğu ifade edildi.

The Sun, video filminde askerlerin güçleri tükeninceye kadar etrafta koşmaya ve pislik içindeki buğdayı yemeye zorlandığının görüldüğünü de belirtti. Savunma Bakanlığı ise video filmin acemi askerlerin töreninde değil Irak&#39;tan yeni dönen üst düzey deniz piyadelerinin partisinde çekildiğini açıkladı.

Açıklamada, &#39;&#39;İnsanlarımızın içindeki öfkeyi boşaltmak için fırsat verilmesine ihtiyacı olduğunu kabul ediyoruz, ancak bu kabul edilemez bir davranışa dönüşmemelidir&#39;&#39; denildi. Önceki gün televizyonlarda yayınlanan Kraliyet Ordusu&#39;nda komando eğitimini bitiren askerlerin geleneksel eğitim sonu törenine ait görüntülerde, genç askerlerin tamamen çıplak dövüşmeye zorlandığı, diğer çıplak acemi askerlerin de dövüşenleri izlediği görülüyordu.

Görüntülerde komutan olduğu iddia edilen biri, dövüştürülen askerlerden birinin suratının ortasına tekme attığı, dövülen deniz piyadesinin bilincini kaybettiği de izleniyordu. İngiltere Savunma Bakanlığı, bu görüntülerin yayınlanmasından sonra konuyla ilgili soruşturma başlatmıştı.

AA
 
DeLmIrA

DeLmIrA

Üye
prensipli ülke die geçiniolar bide yine bizden şerefli millet yok be
 
Caine

Caine

Üye
evet türk ulusu kadar geçmi&#351;ine örf ve adetlerine ba&#287;l&#305; millet dünyaya gelmemi&#351;tir ve gelmezde. bu ingiliz çocuklar&#305; sar&#305; kafalilar tam pislik illede gene bu ingiliz tak&#305;mlar&#305;yla maç yapip adam dövecezki ak&#305;llans&#305;nlar
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt