İnanılmaz bir üst geçit... (Yeni)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sambadisakkarit

Üye
    Konu Sahibi
İnanılmaz bir üst geçit... (Yeni)

İlimizin hemen her yerinde denetimsizlikten kaynaklanan kazalar devam ediyor. Her geçen gün de daha ilginç kazalar meydana geliyor.
Önceki gün saat 20.30 sıralarında D-100 karayolunun Köseköy kesiminde meydana gelen kaza ise, gerçekten örneği kolay kolay görülmeyecek türdendi.
Gölcük'teki bir beton santraline mıcır boşalttığı öğrenilen Sedat Gündüz(32) yönetimindeki 54 TP 625 plakalı damperli TIR kamyonu, Adapazarı'na boş olarak dönüyordu. Ancak kamyon şoförü ya damperi kapatmayı unutmuş,ya da yolda giderken damperin açıldığını fark etmemişti.

ÜST GEÇİTİ SÖKÜP GÖTÜRDÜ
Damperli TIR, Adapazarı yönüne hızla giderken Köseköy mevkiinde Nissan Plaza yakınlarındaki üstgeçide hızla çarptı. Çarpmanın şiddetiyle üst geçit kırılırken, kamyonun kasası da uçtu ve yol kenarına savruldu.
Bu kaza sırasında üst geçitte kimse bulunmuyordu. Yine kaza sırasında kopan köprü demiri ve kamyon kasası da hiçbir aracın üzerine düşmedi. Çok büyük ve inanılmaz bir kaza daha, kimsenin burnu kanamadan atlatılmıştı.
Çevrede oturanlar korkunç çarpışmanın sesiyle evlerinden fırladılar. Üstgeçidin bir bölümünün yok olduğunu görünce şaşırdılar. TIR kamyonunun şoförü Sedat Gündüz de olay yerinde büyük bir şok yaşıyordu.

HİÇ KİMSE GÖRMEDİ Mİ?
Köseköy'deki korkunç kazanın hiç kimse ölmeden,hatta yaralanmadan atlatılması gerçekten büyük bir mucize.. Aynı anda yolda gitmekte olan pekçok kişi de inanılmaz kazayı gördü ve gördüklerine inanamadı. Koskoca TIR kamyonunun kentin göbeğinde kasası açık ve bu kadar hızlı gitmesi, bu kamyonu kimsenin görüp müdahale etmemesi de inanılır gibi değildi. Köseköy'deki çok önemli yaya üstgeçidi kullanılamaz durumda. Bakalım ne zaman onarılacak, bu da ayrı bir konu.

Kaynak:
 


serdar06288

serdar06288

Üye
gerçekten ilginç bir manzara inşallah o sırada üstünde insan falan yoktur :alsana:
 

DefectoR

geçen gün ordaydım ve bu köprüyü gördüm
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

HeiLmasTer®
Cevap
0
Görüntüleme
460
HeiLmasTer®
X-LifeHard
Cevap
13
Görüntüleme
2K
TuRkiShCowboy
Doğuş Pertez
Cevap
0
Görüntüleme
641
Doğuş Pertez
Cevap
6
Görüntüleme
662
jackalx_06


Üst Alt