İnanılmaz baba

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
jewel_ma21

jewel_ma21

Üye
    Konu Sahibi
İnanılmaz baba
İnanılmaz baba

İki çocuğuyla Marmaris'e tatile gelen İngiliz turist Paul Shepherdson, çocuklarını önce alkol alıp dövdü, ardından da otelde beş parasız bırakıp gitti.

Marmaris'te 13 ve 18 yaşındaki çocuklarını ortada bırakıp, kayıplara karışan 40 yaşındaki İngiliz Paul Shepherdson'un, müşterileri rahatsız ettiği için otelden uzaklaştırıldığı, iki oğlunun ise "Babamız bizi dövüyor" demesi üzerine otelde koruma altına alındığı ortaya çıktı. Çocukların anne ve teyzesinin İngiltere'den Marmaris'e geldiği ve sağlık durumlarının iyi olduğunu gördükten sonra çocuklarla beraber tekne gezisine çıktıkları, kayıp babanın ise Marmaris'te başka bir otelde kaldığı öğrenildi.

"BİZİ ONA VERMEYİN"
İngiliz gazetelerinin 'Marmaris Faresi' diye söz ettiği Paul Shepherdson çocukları ile birlikte geçtiğimiz cuma günü Marmaris'e geldi. Ancak Shepherdson, acentesinin kendilerini 'rezervasyon fazlası' olarak getirmesi üzerine çocuklarıyla birlikte ortada kaldı. Kendini alkole veren Shepherdson, acente yetkilileri ile birlikte başvurdukları Senfoni Otel'de olay çıkardı, diğer müşterileri rahatsız etti ve çocuklarını dövdü.

TEYZELERİ GELDİ
Bunun üzerine İngiliz turist otelden uzaklaştırılırken iki oğlu, "Bizi babamıza vermeyin; bizi dövüyor" deyince de otelde korumaya alındı. İngiliz baba ise cumartesi günü meydana gelen olaydan sonra bir daha çocuklarını aramadı. Joel ve Reece'in bütün paralarının ve dönüş biletlerinin babalarında olduğunu söylemesi üzerine Senfoni Otel İşletmecisi Bülent Kardaş, çocukların İngiltere'deki yakınlarına telefonla bilgi verdi. İngiltere'deki teyzeleri Jane (38) ve Linda Hanrahan ile çocukların babaanneleri ve annesi önceki gün Marmaris'e geldi. Çocukların sağlık durumlarının iyi olduğunu gören aile, hep birlikte Marmaris'te tatil yapmaya başlarken, alkollü babanın halen Marmaris'te başka bir otelde konakladığı öğrenildi.
 
Marchegiani

Marchegiani

Üye
En eski konuyu bir hortlatayım dedim. Gerçekten de inanılmaz.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Cevap
0
Görüntüleme
740
Cevap
5
Görüntüleme
1K
DarkredBlue61
Cevap
15
Görüntüleme
513
MAERKEK


Üst Alt